Julen er kommet et skridt nærmere, og det kommer man til at kunne mærke i Midtpunktet i den kommende tid. Allerede fra i dag vil den berømte hund fra Bjerggeden & Byrotten, Buggi, være at finde i “æbleskivehuset” i Midtpunktet, hvor der serveres gratis æbleskiver og gløgg.

De seneste tre år har Marianne og Buggi været en aktiv del af Midtpunktets jul, hvor der har været sat et “hus” op, hvor man har kunnet forsyne sig med æbleskiver og gløgg, og den tradition holdes ved lige.

Efter lidt samarbejdsvanskeligheder lykkedes det fotografen at få taget et billede af kendis-hunden Buggi. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Det er Centerforeningen Midtpunktet, der er alle Midtpunktets butikker samlet under en paraply, der står for det og det er der en særlig grund til.

“Det er en god måde at komme ud til folk på. Det giver en afslappet stemning og glæde, og mange taler med Marianne. Så længe Marianne fortsætter med at være den ildsjæl hun er, så vil vi blive ved med det,” siger indehaver af Fredericia Isenkram, Daniel Huusmann, til Fredericia AVISEN og bliver suppleret af Marianne:

“Jeg bor lige heromme,” siger Marianne og peger skråt bagud fra vores placering ved “Æbleskivehuset. “Jeg kommer her hver dag, så folk kender mig og jeg synes, at det er hyggeligt,” fortsætter Marianne og kommer ind på, hvorfor hunden Buggi er med:

“Det er byens mest berømte hund,” siger hun uden tøven og fortsætter med et smil: “Vi kan takke hende for, at der kom en hundelegeplads. De andre år er der tit kommet folk for at besøge hende, når hun har det her tøj på,” siger Marianne og peger på Buggis juletøj.

Påsken banker på
Normalt er Buggi at finde hos Bjerggeden & Byrotten, hvor den er regnskabschef. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

For en forretningsdrivende som Daniel er det tydeligt, hvordan julehandlen er for det handlende folk, og han ser derfor god grund til at have et hyggeligt sted, hvor man kan søge hen.

“Folk kan godt være lidt stressede i juleræset, hvor de er ude at købe ind, så det er godt at komme lidt ned på jorden her med nogle æblerskiver og noget gløgg. Det giver et break,” siger Daniel og fortæller, at der er røget 24 liter gløgg ned i weekender de øvrige år.

Boden med lækkerierne fra Midtpunktet åbner fredag ved middagstid og har åbent frem til klokken 20:00. Ellers er åbningstiderne hver lørdag og søndag frem til jul fra klokken 11:00 – 16.00.

http://www.enggaard.dk/

Skriv et svar