Forside Fredericia Mød Frederikke Matzen som er startet i 10´ende hos UNG FREDERICIA

Mød Frederikke Matzen som er startet i 10´ende hos UNG FREDERICIA

DEL
Ung fredericia
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Frederikkke Matzen er 16 år gammel og kommer fra Strib, for hende var det nemt at vælge 10´ende hos UNG FREDERICIA.

“Fredericia 10´ende er et meget større sted – og så kan man opdage nogle nye ansigter, være sig selv og få en frisk start. Jeg er måske lidt kendt for at være en stille pige på skolen i Strib. Det har været en fin opstart, med mange nye indtryk”, indleder Frederikke.

Hun har været glad for måde, de har været opdelt på her i starten. “Først var det kreativ og erhverv, nu er det kreativ og kultur. Vi kommer godt rundt og vi bliver opdelt i grupperne så vi bliver blandet godt sammen”, siger Frederikke

Fritiden bruger Frederikke på at høre musik, se serier også selvfølgelig veninderne og vennerne. Frederikke vælger den kreative linje og kan godt lide at sidde og tegne og lade sine tanker få lidt afløb fra hverdagen.

Ung fredericia
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

På fredag bliver eleverne opdelt i deres klasser og Frederikke har allerede gjort sig nogle tanker om skoleåret og fremtiden. Omkring det nye skoleår på 10´ende hos UNG FREDERICIA siger Frederikke, “jeg håber det vil få mig selv til at åbne mere op og finde ud af, om det jeg vil, er det rigtige”. Frederikke har valgt den kreative linje og glæder sig når muligheden for brobygning kommer. Frederikkes fremtidsplan er at arbejde i en tøjbutik, og det håber hun brobygningen kan hjælpe med at finde svar på.

Frederikke kunne godt se sig selv flytte til Fredericia eller Kolding, “jeg synes at Fredericia er en god by, så det er ikke umuligt. Efter 10´ende hos UNG FREDERICIA regner hun med at skulle tage en EUX på IBC lidt større mulighed for skole og praktik samtidig.

Vi ønsker Frederikke held og lykke med uddannelsen og håber at hendes drømme bliver opfyldt.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/69163?