I onsdags præsenterede Fredericia Håndboldklub Rasmus Boysen på en to-årig aftale. Fredag havde Boysen første træningspas i FHK, og der talte vi med med den nye spiller, der primært skal bidrage defensivt.

27-årig Boysen har senest spillet i den norske mesterklub Elverum, som han skiftede til i sommeren 2019. Han startede også op i Elverum denne sommer, og spillede så sent som i mandags på udebane mod Halden i den norske liga, men onsdag blev han præsenteret som ny FHK-spiller.

Og det er ikke hvilken som helst spiller, der havde første træningspas i FHK. Rasmus Boysen er et omvandrende håndboldunikum. Særligt på Twitter er han aktiv, hvor han på næsten daglig basis beriger sine over 6.000 følgere med stort og småt indenfor håndboldverdenen. 

Men denne uge har ikke været som enhver anden. Nuvel har Boysen været aktiv på sociale medier som sædvanligt, men der har også været andre gøremål, som der skulle styr på.

»Det har været en kaotisk uge, som jeg ikke har oplevet før. Det er ikke at fortrække at skifte midt i sæsonen, men når det skulle være, har det været godt. Jeg pakkede tingene torsdag, og nu står jeg her, men det er rart at have styr på fremtiden,« siger Rasmus Boysen, der havde andre muligheder end FHK:

»Jeg havde afsøgt mine muligheder, men da Fredericia kom på banen var det dét rigtige, og der var flere plusser end minusser,« forklarer Rasmus Boysen.

Hvilke plusser er det?

»Sportsligt er den danske liga med længder bedre end den norske og en større rolle, hvis jeg gør det ordentligt. Og så er der familiemæssige fordele ved det. Der er rigtig mange plusser ved det,« forklarer Rasmus Boysen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Den 27-årige håndboldspiller har selv oplevet en del opgør i thansen ARENA, og det er en hjemmebane han ser frem til at have i ryggen.

»Nu håber jeg bare , at corona går væk, men både du og jeg kender den her hal indegående, og jeg er meget duperet over fansene i Fredericia. Det er en vaskeægte håndboldby,« siger Rasmus Boysen og kommer ind på, hvilken spiller det er fansene får at se på en benene:

»Det er en kriger, der giver sig 100 % og en der elsker håndboldsporten og forhåbentligt kan gå fysisk hårdt til den og dele håndmadder ud.«

I det seneste års tid har Rasmus Boysen spillet i den norske klub Elverum, men på trods af det føler han sig godt klædt på omkring FHK.

»Jeg har fulgt meget med, og jeg ser alle tv-kampe og nu har jeg set alle Fredericias kampe fra den her sæson,« siger Boysen.

Midlertidigt er Rasmus Boysen flyttet til Esbjerg, men planen er, at han bosætter sig i Fredericia, men debutten i FHK-trøjen må vente. Han er nemlig ikke spilleberettiget i mandagens opgør mod KIF Kolding. ■

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer