Casper Steinfath padlede ud fra kysten i Hirtshals og ca. 18,5 timer, 151 km. og sit livs udfordring senere ramte han målet i Kristiansand på sit SUPboard. Nu kan du høre hans fantastiske beretning og meget mere på Urbania Streetfood.

Som barn frygtede han havet – og i dag er han firedobbelt verdensmester i stand-up-paddling i surf. Casper er en særdeles ydmyg fyr som på kort tid er blevet et SUPikon. Han repræsenterer et af de brands, der gør sig mest massivt, når det kommer til extremsport. Redbull hylder og støtter sportsudøvere, der tager deres passion til næste level.

Man kunne på et tidspunkt på DR3 se en fantastisk dokumentar den danske SUPsurfer, hans forhold til de store bølger ude i verden, men i særdeleshed hans hjem som er Cold Hawaii bedre kendt som Klitmøller.

Du kan se den fantastiske dokumentar hos Redbull her.

Klokken 17.00 mandag den 24 står han på scenen i Urbania Streetfood i Gothersgade.

Det er en unik mulighed for at høre et medrivende foredrag, der henvender sig til alle, der vil inspireres til at se sin frygt i øjnene og tro på det nok skal lykkedes. Om at turde fejle og bruge det til noget positivt – og ikke mindst den vanvittige historie om, hvordan han krydsede Skagerak mellem Hirtshals og Kristiansand på sit surfbræt i marts måned som den første i verden.

Til en pris af 100 kroner får man også en gratis surferdrink samt 10 procent på hele Urbanias sortiment.

sup
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Jeg fanger vores lokal SUP-surfer fra East Coast Surfers Martin Stephansen til en snak om arrangementet og hvorfor det er vigtigt at høre foredraget. “Det er super spændende, det et en firedobbelt verdensmester i den mest voksende vandsport i verden. Casper surfer alle stilarter, han var vandskræk og frygtede havet som barn, men bruger sin frygt til at blive bedre og møde sine fobier”, siger Martin.

Udover at høre hans historie mener Martin, at det er godt for sportsfolk og unge mennesker at lære om angst og at turde se mørket i øjnene.

“Vi har alle angst i forskellige grader, derfor kan man unge overføre Caspers historie til for eksempel eksamens angst. Det lykkedes heller ikke Casper at gennemføre turen til Norge i første omgang, selvom det var et nederlag kom han igen og gennemførte”, afslutter Martin.

Annonce