Arbejdet med at modernisere Erritsø Idrætscenter er i fuld gang. Fredag eftermiddag var der indkaldt til en lille seance, der markerede, at gravemaskinerne er i fuld gang på byggepladsen ved EIC.

En udvalgt skare var inviteret til markeringen af arbejdet ved Erritsø Idrætscenter er i fuld igang. Christian Jørgensen (V), der også sidder i forretningsudvalget i Erritsø Idrætscenter som repræsentant for kommunen, var til stede som næstformand for Kultur- og Idrætsudvalget, og derudover var der en række interessenter fra Erritsø Idrætscenter. En af dem var formanden for forretningsudvalget, Anders Axø, der stod for den formelle del sammen med Christian Jørgensen og holdt en tale.

Kim Borg, Anders Axø, Christian Jørgensen og Lars Bøgebjerg på byggepladsen, hvor der var fotoshoot før turen gik ind i hal 1 til taler. (Foto: AVISEN)

»Det her skulle have været en solskinsdag med 1000 borgere på plænen ude foran, men sådan blev det ikke. Jeg vil gerne på vegne af et samlet Byråd byde velkommen til det her symbolske spadestik. Vi er glade for, at bidrage til det her projekt to og tre, der er lykkedes efter mange års gode tanker, hvor der nu er kommet handling bag ordene. De to medlemmer (Anders Axø og Lars Bøgebjerg, red.) fra forretningsudvalget, der står her i dag, har været med til at yde en stor indsats i den forbindelse, og fra forvaltningens side har der også været meget at se til med det her og mange andre projekter. Det her hed Erritsø Hallen, da jeg var barn, men det gør det ikke mere, da det nu er et idrætscenter. Vi har yderligere to spændende projekter igang med ketschercentreret og renoveringen af svømmehallen, og det bliver fantastisk at se færdigt,« sagde Christian Jørgensen og overlod ordet til Anders Axø:

»Jeg kunne gentage meget af det Christian har sagt, da jeg er helt enig. Helt overordnet er vi meget taknemmelige for, at det her er er muligt. Vi har fået en gave med det her rygstød, og det er rigtig godt for os. Projekt to og tre gør, at vi kan udbygge, renovere og istandsætte gamle områder af centreret. Vi har arbejdet med, at bevægelsen er i højsæde, men vi satser også på esport så de unge får en stemme her, og de bliver ikke gemt væk i et hjørne, tværtimod bliver de placeret midt i centeret,« sagde Axø.

Anders Axø, Christian Jørgensen, Kim Borg og Lars Bøgebjerg foran skiltet, der viser hvordan det nye Erritsø Idrætscenter kommer til at se ud. (Foto: AVISEN)

Mens arbejdet med faciliteterne i selve Erritsø Idrætscenter er i fuld gang mangler lokalplanen til det nye ketschercenter at blive godkendt før, at arbejdet kan påbegyndes. Det forventes, at det moderniserede EIC står klar i maj 2021, og medio februar forventes det, at der står nye klubhuse klar til EGIF Fodbold og EGIF Rugby, da det har krævet en omstrukturering af klubhusene i forbindelse med nybyggeriet.

Fakta om byggeriet ved Erritsø Idrætscenter:

Der bygges for i alt 20,628 mio. kr. Der opføres et ketsjercenter, inkl. vej og p-areeal, flytning af rugbybaner, nyt klubhus til rugby og fodbold, ny indgang og foyer, nye omklædningsrum, E-sportslokaler, renovering af toiletter i foyer mv. renovering / vedligeholdelse af svømmehal og slibning af halgulv og ny opstribning.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer