Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Hans Hoffensetz stod for formiddagens pressebriefing. Han kunne berette om, at det har været forholdsvis stille siden den seneste pressebriefing lørdag klokken 17:00, da der ikke er nogen fremstillinger.

Kørte påvirket

Lørdag klokken 19:55 standsede Politiet rutinemæssigt en bil på Nørrebro. Føreren af bilen var en 24-årig mand fra Fredericia, der blev sigtet for at køre påvirket af cannabis.

Senere lørdag aften var der endnu en episode med en, der kørte påvirket. Klokken 21.00 stoppede politiet en Citröen på Snoghøj Landevej i krydset ved Erritsø Bygade. Føreren af bilen var en 33-årig mand fra Korsør, der viste sig at være påvirket af cannabis og amfetamin. Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt Politiet en mindre klump hash, hvilken den 33-årig mand også blev sigtet for.

Mistænkeligt forhold på Sundhedshuset

Lørdag klokken 18:53 fik Politiet en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på Sundhedshuset. En vagt følte sig overbevist om, at der gemte sig en person i køkkenet og han ville derfor have assistance fra Politiet. Politiet kom frem og gennemgik bygningen, men kunne ikke finde nogen. Under gennemsøgningen opdagede Politiet, at der var et vindue, som stod åbent og det kunne muligvis være blevet brugt som flugtvej. Politiet gennemsøgte efterfølgende området uden held.

Der er umiddelbart ikke stjålet eller ødelagt noget i forbindelse med, at personen har opholdt sig på Sundhedshuset.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.fredericiafriskole.dk/

Skriv et svar