Nyt partnerskab mellem Miljø- og Fødevareministeriet og Realdania skal sikre byer mod oversvømmelser fra havet. Partnerskabet lanceres af miljø- og fødevareministeren og direktør for Realdania mandag den 20. august kl. 14.20. 

Havvandet stiger, og danske havnebyer skal forberede sig på flere stormfloder i fremtiden. For at sikre flere byer mod oversvømmelser fra havet, er miljø- og fødevareministeren Jakob Ellemann-Jensen og Realdania blevet enige om at indgå et nyt partnerskab ”Byerne og det stigende havvand”.

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen og den administrerende direktør for Realdania, Jesper Nygård, offentliggør mandag den 20. august kl. 14.20 partnerskabet, som har til hensigt at støtte kommunale projekter, der skal beskyttebyer mod havvand.

Program:

14.00-14.20:   Miljø- og fødevareministeren, Realdanias administrerende direktør og Fredericias borgmester får introduktion til Kanalbyen fra havet

14.20-14.30:   Velkomst ved borgmester Jakob Bjerregaard. Miljø- og fødevareministeren og direktør i Realdania har kort ordet og bekræfter partnerskabsaftalen med et håndtryk

Tid: Mandag d. 20. august kl. 14.20-14.45
Sted: Ved lystbådehavnen ved J.B. Nielsens Plads, Oldenborggade, 7000 Fredericia