Minik Dahl Høegh fik ikke forlænget sin kontrakt med Ajax København, og nu tygger han på flere tilbud. Den tidligere FHK’er håber på en snarlig afklaring.

Da GOG gik konkurs i 2009 slog FHK til og hentede Minik Dahl Høegh, som træner Søren Hildebrand kendte til fra det grønlandske landshold. Hurtigt vandt bagspilleren plads i FHK-fansenes hjerter.

Efter tiden i FHK har Minik tørnet ud for HC Fyn, GOG, Århus, Skanderborg og senest Ajax, hvor han har spillet to sæsoner, men nu er den hårdtskydende bagspiller klubløs.

“Jeg tager det stille og roligt. Jeg er i dialog med et par klubber, fordi jeg selvfølgelig har en intention om at spille et par år endnu. Sulten er der stadig, men jeg er kræsen. Jeg har lidt tilbud jeg tygger på, men grundet corona er klubberne ramt økonomisk,” siger Minik til Fredericia AVISEN og uddyber det med at være kræsen:

“Det er i forhold til det sportslige, at jeg ikke vil hvad som helst. Jeg vil til en klub med en god historie eller er i den gode ende af tabellen i ligaen eller 1. division,” siger Minik.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

Hvordan ser du tilbage på din tid i Ajax?

“De sidste par år har været gode til at komme igang igen. Jeg havde lidt et mareridt i Århus, fordi jeg nærmest konstant var skadet. Jeg skulle derfor bruge noget tid på at komme tilbage samt finde lysten igen,” siger Minik.

Pt. er Minik Dahl Høegh og familien bosat i Solrød, men det er ikke noget, der spiller ind i forhold til et klubvalg.

“Som udgangspunkt er vi ikke bundet geografisk Vi flyttede til Solrød, da jeg skiftede til Ajax, og alt afhængig af, hvor jeg kommer til at spille, kommer vi til at bo i nærheden af den klub,” forklarer Minik.

Minik vil ikke kommentere på, hvem han har tilbud fra, men direkte adspurgt om han kunne finde på at skifte til FHK svarer han følgende:

“Det ville i hvert fald være en god historie, fordi jeg var glad for at være i klubben og mindes gode kampe og trofaste fans, der var der. Når tiden er det til det, så vil jeg også se kampe med dem fra tribunen,” siger Minik.

Hvordan var det at opleve FHK tilbage i ligaen i sidste sæson?

“Det var fedt. Den stemning i hallen og det at se Fredericia i ligaen var virkelig fedt, og det var fedt. Jeg var interesseret i at se med og fulgte intenst med i de mange kampe, og jeg kan huske, at jeg så første kamp. Jeg håber, at de i år kommer længere op i tabellen,” siger Minik.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Privat har Minik gang i et projekt med sin bror, som han har lavet en virksomhed med. I den forbindelse har han et par vigtige møder om en uges tid, og efter det intensiverer Minik for alvor jagten på en ny klub.

“Vi har haft en landsholdssamling, hvor jeg synes formen var god. Jeg kunne stadig få bolden ind i krogene, men der skal snart ske noget,” slutter den grønlandske bagspiller.

Vi har forholdt Fredericia Håndboldklubs direktør, Thomas Renneberg-Larsen, til Minik Dahl Høeghs udtalelse om, at han ikke vil afvise at spille i FHK. Det har direktøren ingen kommentar til, da klubben ikke udtaler sig om mulige til- og afgange.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer