Dagens døgnrapport fra Fredericia byder på indbrud, hvor der i den ene sag er blevet stjålet en del effekter fra en byggeplads.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, oplyser at der har været på Møllebanke i Erritsø har været indbrud på et lagerhotel søndag mellem klokken 21:30 og 22:30, hvor formodentlig er kommet ind via en port og har stjålet pumpemaskiner.

Det andet indbrud er sket på en byggeplads på Vejlbyvej mellem søndag klokken 10:00 og mandag klokken 07:30. Man har opbrudt en container med en vinkelsliber, og fra containeren er der blandt andet stjålet GPS-udstyr, jordstamper, jordloppe, laserudstyr, en generator og en tank. Foran containeren holdt en minigraver, som også blevet stjålet, men den er blevet fundet på Egumvej ved Randal Skov.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.