Vi har danset med en stor mand – en stor mand som dig!

For Stage, Lars Stage Petersen, du var ikke bare en stor mand, du var vores store bamsefar af en ven! En ven der vil blive så ufatteligt meget savnet, for nu når du er væk, kan man virkelig mærke, hvor dejligt og varmt et menneske du var! 

Søndag den 25.09.2022 blev vores Stage taget fra os, og vi, drengene, vil komme til at savne og mindes vores hyggelige stunder, som der de seneste år blev flere og flere af. Stille og rolige dage på Den Engelske, hvor din yndlingssøl Heineken godt nok ikke blev skænket mere, men hvor god fodbold trak og du trods efter utallige dårlige fodboldmæssige år, nåede at opleve endnu et godt mesterskab i dansk fodbold. Den engelske fodbold havde du også stor forstand på, hvilket den kloge del af gruppen var enig i 😉 Du elskede at give den sidste del af gruppen lidt gas 😊 Vores tradition omkring grillaftener, hvor du stod for 95% af madlavningen og holdt familiehygge og samvær med venner i højsæde. Din madglæde kunne man ikke tage fra dig, dobbeltportioner var tit et resultat af dette, livet skulle nydes! Ture til Danmarks bedste stadion, hvor Thomas’ datter Alberte også fik din kærlighed at føle, med omsorg og leg, når lægterne var lidt støjende. 

Tanker omkring børn er hjerteskærende, for du efterlader dig også den sødeste lille Emma, hvortil du var en yderst kærlig og omsorgsfuld far. Man kunne se, hvordan du lyste op, når du snakkede om hende! Men bare rolig, udover Susan og den nærmeste familie som selvfølgelig nok skal være der, så vil vi, drengene, også altid være der for hende og overbringe den kærlighed du viste os, fortælle om hendes far og hvor dejlig en mand han var. Aldrig alene!

Livet kan hurtigt overhale én, Ronni skulle forlade vores seneste komsammen før resten af gruppen, dette resulterede i hele to gange farvel, men uden at vide, at det blev den sidste gang. Thomas kørte stadig rundt med dine briller, du havde glemt, der var jo tid nok til at hente/aflevere dem. Daniel drømte stadig om dagene på One, og om mon dit fantastisk smittende humør ville vende tilbage til Rocken. Denne tid var dog ovre, DJ og sjuskongen var lagt på hylden, drømmekvinden Susan var kommet ind i dit liv. Et familieliv der virkelig klædte dig.

Stage, du har forladt os alt alt for tidligt! Vi lover at ære dig resten af vores liv!

For altid savnet! Tak for dansen! – Ronni Thygesen, Daniel Leth Thornberg og Thomas Byskov

Bisættelse i Sct. Michaelis kirke 4/10 kl. 13.00 – Indsamling til begravelse og familie på Mobilepay 0878EK