Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Alle medier har siden nyheden om Kim Larsens død søndag morgen været oversvømmet af tilkendegivelser af sorg over at nationalskjalden ikke længere er i blandt os. Og radiostationer har i en lind strøm spillet Larsen-musik og rundt om i landet har der været spontane hyldestarrangementer til den populære sanger og musiker.

Og nu er hyldesten også nået til Fredericia, annonceret på Facebook af Flemming Friborg Hvergel i facebook-gruppen for værtshuset Klods Hans, Vendersgade 35, i denne form:

“Til dem som har tid og lyst, er der arrangeret en “mindekoncert” på onsdag kl.19-ish. Vi mindes dermed Kim Larsen og nogle af de sange han har lavet gennem tiden. Der sker på Klods Hans. 
Hvis du kan spille på tændstiksæske, kontrabas whatever (microovn og det der skespilleri vil vi gerne være fri for), så tag det med, og lad os få en hyggelig aften. Der er plads til alle, også selvom du ikke spiller”

Fredericia AVISEN vil naturligvis være til stede – uden hverken mikroovn eller ske – og bringer efterfølgende en reportage fra det spontane arrangement.

Annonce