Lillebæltsbyen, der kendt fra ’Slaget ved Fredericia’ og Danmarks bedste børnepark, er nu også indehaver af en heldig Lotto spiller. En Fredericia-borger har vundet 1.000.000 kroner på Danske Spils Millionærgaranti.

Byen med den historiske gamle fæstning har nu fået sin anden Lotto vinder i 2020, og vinderen skriver sig derfor ind som den 21. vinder fra Fredericia Kommune siden 1989.

Den heldige vinder har vundet 1.000.000 skattefri kroner på Danske Spils Millionærgaranti og spillede med via PLUS-abonnement. Præmien bliver derfor sat automatisk ind på vinderens spilkonto.

På Danske Spils Millionærgaranti trækkes der hver uge lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker. Det er altså muligt at blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Spilleren var dog også heldig at have fem ud af syv rigtige i talkombinationen, så i tillægspræmie venter der sig derfor 131 kroner.

Sidst en heldig spiller fra Fredericia Kommune vandt en milliongevinst hos Danske Spil var i uge 12, og der lød præmien ligeledes på 1.000.000 kroner.

Der var ingen heldig vinder af 1. præmiepuljen, og næste uges pulje vokser derfor til 15 millioner kroner.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra den heldige Fredericia-borger, men ønsker stort tillykke med den flotte gevinst og opfordrer Lotto spillere med PLUS-abonnement fra Fredericia til at tjekke deres spilkonto.

Vindertal:

8, 11, 20, 25, 26, 28, 36

Tillægstal:

32

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer