Forside Erhverv Milling Hotels satser stort i Middelfart

Milling Hotels satser stort i Middelfart

DEL

Milling Hotels har de seneste år vækstet stort, og nu står deres seneste, store investering også klar. Med den vil den succesfulde hotelkæde samle store virksomheder i Middelfart.

35 millioner. Så meget har ægteparret Dorte og Jan Milling, ejere af Milling Hotels, investeret i en stor konferencebygning og et smukt orangeri i forbindelse med Hotel Park, og de har således sat en tyk streg under, at de vil være fremtidens valg, når virksomheder skal placere deres konferencer, messer og mødeaktiviteter centralt i Danmark.

Bygningen skaber en unik mulighed for virksomheder, der gerne vil afholde store konferencer eller messer. Den ligger midt i landet, lige ved banegården, og er bygget, så den kan tage form efter nærmest et hvilket som helst behov, forklarer ejer af Milling Hotels, Jan Milling, der selv har stået i spidsen for byggeriet som bygherre.

Skræddersyet indretning

Konferencebygningen er opført som en moderne hal med et ydre udtryk, der er helt i tråd med det eksisterende hotel.

Indvendigt rummer bygningen en stor sal samt en række mindre rum og mødelokaler. Der er i den store sal installeret vægge, som automatisk kan flyttes rundt, så det er muligt at dele salen ind i mindre områder. Al teknik er topmoderne, og der er overalt indarbejdet løsninger, som letter praktiske procedurer for både personalet og gæsterne. For eksempel er det muligt at åbne dørene, så biler kan køre helt ind til f.eks. større messer og lignende. Med andre ord en hal, der kan skræddersys efter behov.

– Vi har mange års erfaring med møder og konferencer. Vi kender konceptet, og vi ved, hvad gæsterne vil have. Vi følger den opskrift og tænker hele tiden, hvad der vil være godt for vores gæster. Det, vi mener fungerer godt, tager vi med i et nyt hotel, og det viser sig jo gang på gang at holde. Det samme har vi gjort med den nye konferencebygning, hvor gæsternes behov kommer før alt andet, forklarer Jan Milling.

Middag i lyse omgivelser

Efter opførelsen af den store konferencebygning har hotellet også fået tilbygget et stort orangeri, der med sine smukke, lyse omgivelser kan rumme i alt 300 spisende gæster.

-Vi har – i vores optik – skabt et oplagt samlingspunkt i Middelfart for blandt andet store, landsdækkende virksomheder, som ønsker at samle deres medarbejdere under et tag, centralt i Danmark, ligesom vi også nu har mulighed for at skabe rammerne til større messer. Vi kan med dette set-up have mange hundrede mennesker på én gang uden at gå kompromis med den høje service og kvalitet, vi altid stræber efter at levere på alle vores hoteller. Og så mener vi, at Middelfart er en by, der har meget byde på, når gæsterne har brug for at komme ud og opleve lidt, forklarer Jan Milling.

Om Milling Hotels

– Ejes af ægteparret Jan og Dorte Milling, der har tre børn på 27, 24 og 19. Sønnen Andreas er i dag hotelchef på Hotel Søpark i Maribo.

– Jan Milling er oprindelig uddannet tømrer og Dorte Milling pædagog. De købte deres første hotel i 1994 og ejer i dag syv hoteller: Ansgar, Windsor og Plaza i Odense, Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart, Hotel Søpark i Maribo og Hotel Gestus i Aalborg.