Borgere i Middelfart har tirsdag den 5. oktober 2021 om aftenen opdaget, at der flyvere flere helikoptere rund, samt at der er mystiske køretøjer rundt omkring i byen.

I disse dage afvikles den største nordeuropæiske Specialoperationsøvelse til dato, og den ser ud til at have ramt Middelfart og Lillebælt nu. Borgere stimler sammen og ser på de mystiske hændelser.

“Det bliver desværre ikke muligt for offentligheden at følge med i øvelsen. Night Hawk er omgærdet af en del hemmelighedskræmmeri, fordi specialstyrkerne skal kunne træne uforstyrret og uden at afsløre de taktikker, de benytter, når de bliver indsat. Det er af samme årsag også begrænset, hvor mange detaljer der kan afsløres om hvor og hvornår soldaterne bliver indsat”, skriver Forsvaret på deres hjemmeside.

Der er tale om jægersoldater, frømænd og kolleger fra store dele af verden, der er i Danmark for “at træne en lang række forskellige discipliner”. Øvelsen ”Night Hawk 2021” bliver gennemført fra den 27. september til den 7. oktober.