Mikael Jensen, cheftræner for FHKs 1. divisionskvinder, fortæller at der er meget på spil for hans mandskab i den sidste kamp.

Lørdag klokken 14:00 spiller FHK sidste kamp i 1. division i denne sæson.

“Sæsonens sidste kamp byder på et opgør mod Roskilde og vinderen slutter på en sjetteplads. Så der er faktisk meget på spil, både for at slutte ordentlig af og for vores egen selvforståelse. Vi har spillet to kampe, hvor vi virkelig har ramt et godt niveau. Vi har dog mødt bundhold, men det kræver trods alt en koncentreret og helhjertet indsats at vinde med 19 og 18 mål. Det har været en fornøjelse at se parathed, skarphed og kynisme i disse kampe,” siger Mikael Jensen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Netop disse ting skal også gennemsyre vores indsats mod Roskilde, der kommer med masser af selvtillid til dagens kamp med en sejr mod SønderjyskE, som seneste resultat. Så der er ingen tvivl om, at det også er en anden modstander vi møder end dem vi har mødt i de to seneste kampe. Hvis vi skal lykkes så er der nogle ting vi skal lykkes med, blandt dem er at vi skal have styr på Olivia Black og Louisa Mittet, som tegner sig for de fleste scoringer, men det er også dem, der skaber meget for resten af holdet. Line Werngren på højrefløj skal der holdes er skarpt øje til, samt den fysisk stærke streg spille Louise Mott skal der bruges krudt på. Roskilde er et rigtig fysisk stærkt hold så vi skal forberede os på en kamp med masser af fight og intensitet,” forklarer han og kommer ind på hvad FHK skal lykkedes med:

“Vi har stor tro på egne evner og glæder os egentlig bare rigtig meget til at skulle i kamp igen og ikke mindst at vi får lov til at slutte af på hjemmebane.”

Der er kampstart mellem FHK og Roskilde klokken 14:00.