FHKs 1. divisionskvinder tager søndag mod Gudme, og den kamp ser cheftræner Mikael Jensen frem til.

Efter have hentet uafgjort på udebane mod SønderjyskE skal FHK i aktion på søndag mod Gudme på hjemmebane.

“Der venter en ny kamp med et liv, når Gudme kommer på besøg. Ovenpå den gode indsats mod SønderjyskE, skal vi se, om vi kan følge op på det,” indleder Mikael Jensen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi har været nede i en bølgedal, hvor vi spillemæssigt ikke har præsteret ikke har præsteret på det niveau, vi ved vi kan spille på. I kampen mod SønderjyskE fik vi bevist, ikke mindst over for os selv, at vi trods alt ikke er blevet dårligere håndboldspillere de seneste 14 dage. Vi har bare ikke ramt niveau. Apropos det at ramme niveau. Det skal vi netop mod Gudme, der har gjort det godt på det seneste,” fortæller Mikael Jensen og kommer ind på Gudme som modstander:

“Gudme har spillet virkelig godt på det seneste, hvor de blandt andet har slået netop SønderjyskE, og det endda klart. Hvis vi skal vinde, skal vi være der 100 %, og få afviklet vores angreb, så de ikke får deres kontra op at køre. Derudover skal vi have styr på Helene Elver, som virkelig er kommet i gang, efter en lang skadesperiode. Vi skal samtidig have godt styr på Johanne Matzen, der har et godt håndboldhoved og binder Gudmes angrebsspil sammen med hård hånd,” lyder ordene fra Mikael Jensen, der sender sine tropper i aktion søndag aften klokken 19:30 i forlængelse af herrekampen mellem FHK og Randers HH.

FHK er forud for kampen mod Gudme placeret på sjettepladsen i 1. division, hvor Gudme er på 11. pladsen og kæmper for at spille sig fri fra kvalifikationspladserne. Gudme, der er oprykker, har fire point op til Bjerringbro på den vitale niendeplads inden de sidste fire spillerunder i 1. division.