FHK-træner Mikael Jensen var glad for, at de fredericianske 1. divisionskvinder kom på sejrskurs igen mod Rødovre, som de sendte hjem med et nederlag på 38-19.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner, som Fredericia AVISEN fangede uden for FHKs omklædningsrum.

“Vi dækker rigtig godt op, og så er vi effektive på vores chancer. Så det var fedt at se, at vi formåede at holde koncentrationen,” siger Mikael Jensen.

FHK havde forud for opgøret mod Rødovre været inde i en negativ stime med fem kampe uden sejre, men stimen blev brudt mod Rødovre.

“Det var rigtig dejligt. Det har gjort ondt på os. Vi havde en god kamp i SønderjyskE, og havde en skidt kamp mod Gudme, så vi har været noget svingende. Det var dejligt at komme på sporet, og der skal lidt til at vinde med 19 mål, så det var fedt,” fortæller Mikael Jensen.

Rødovre chokstartede og kom foran 2-0. Mikael Jensen nåede dog ikke at bange anelser på bænken.

“Jeg vil sige, at vi havde en skidt første halvleg i Rødovre, men jeg var ret sikker på, at vi ville stramme os ind. Jeg ville også blive lidt ærgerlig over, hvis det var os, der skulle give Rødovre deres første sejr i år,” forklarer FHK-træneren.

Med stimen på pointtab forud for Rødovre-kampen er der dog ikke blevet ændret noget specielt i FHKs tilgang til tingene.

“Egentlig ikke så meget, vi har mere tænkt over at ramme dagen, når vi skal spille kampe. Vi har kæmpet med at finde det rigtige spændingsniveau. Vi gjorde det i SønderjyskE, men ikke mod Gudme. Det har lige været kunsten, og vi er blevet lidt smalle i truppen, så vi passer lidt på spillerne i de sidste par kampe og skal have styret sæsonen sikkert i land,” lyder ordene fra Mikael Jensen, der med sejren kan notere sig, at FHK er på sjettepladsen i 1. division.

Næste gang FHK skal i aktion er 9. april på udebane mod AGF.