I en serie om MIDTPUNKTET besøger vi butikkerne, deres ejere, ansatte og venner. I dag er vi på besøg hos Bjerggeden og Byrotten, hvor Cykelsmed og Medindehaver, Lau Bilde Nielsen fortæller om den berømte fredericianske cykelbutik.

“Arne kastede ankeret op i 2005. Jeg kom til i 2007. Man kan sige, at Arne er trappet ud af butikken fysisk og mentalt, i dag er det Christian og jeg, der står for den daglige drift. Jeg står for de store linjer i butikken med lidt viden fra Arne. Min forretningsånd er nok den samme som Arnes, i hvert fald i nogle af tingene. Vi har lidt den anarkistiske tilgang til livet, fuck det hele, men vi elsker det,” siger Lau Bilde Nielsen og fortæller om sin cykelpassion.

“Jeg tror, at det har været friheden. Som barn var jeg ikke anarkist, og jeg er det ikke i dag, men det er med man har lysten til at komme ud og opleve at være fri, ingen regler, ingen grænser. Det kan en cykel, den kan transporterer en fra a til b. Det er skønt. I butikken og værkstedet favner vi bredt. Vi har alt fra almindelige hverdagscykler til el-cykler, der bliver mere og mere udbredt,” siger Lau Bilde Nielsen – se hele indslaget og mød også værkstedets berømte hund.

http://www.enggaard.dk/

Skriv et svar