Det er blevet en sjovere weekend i Aabenraa, Aabybro, Guldborgsund, Terndrup og Middelfart. I hver by går en – eller for Guldborgsunds vedkommende to, nyslået millionær rundt efter weekendens Lottotrækning.

Det var ikke kun sne, der faldt rundt omkring i Danmark i weekenden. Millionerne faldt også ned rigtig mange steder i Danmark lørdag aften. Der var hele fire personer, der havde 7 rigtige i Lottotrækningen. Da puljen var på 6 mio. kr. får de hver 1.5 mio. kr.

To af de heldige vindere kommer endda fra samme egn. Den ene vinder af 1.5 mio. kr. har købt sin kupon i Føtex, i Guldborgsundcenteret, Nykøbing Falster og en anden af de heldige vindere af 1,5 mio. kr. har købt sin kupon på nettet, men er også fra Guldborgsund kommune. Så heldet har virkelig smilet til Falster i weekenden.

De to andre vindere af 1.5 mio. kr. har købet deres kupon i Aabenraa og Aabybro. I Aabenraa er kuponen købt hos Cirkel K, Skibbroen 24, Aabenraa og i Aabybro hos MENY, Aabybro Centret 12, Aabybro.

Danske Spil kontakter selv netvinderen, men har endnu ikke hørt fra nogen af de andre heldige vindere.

Ud over de fire vindere med 7 rigtige, har Lotto også sin Millionærgaranti, der hver uge gør to personer til millionærer. Hver uge udtrækkes to spillede rækker, der så er en million værd. Det vil sige, at man på alle spillede rækker har to ekstra millionchancer. Der behøver ikke være nogen anden gevinst på kuponen. Derfor er det altid en god ide at få tjekket sin kupon – også selvom der ikke ser ud som, at der er nogen gevinst.

Denne uges Millionærgaranti er vundet to steder i landet. Den ene har heldige vinder har spillet på nettet, og er fra Middelfart kommune. Den anden heldige spiller har købt sin kupon i Spar, Bymidten 4 i Terndrup i Himmerland. Så har du købt din kupon der, er det en god ide at få den tjekket.

Vi siger stort tillykke til alle vores nye vindere.

Denne uges Lottotal er:

Vindertal:

2, 4, 9, 17, 26, 27, 29

Tillægstal: 3

Der er 6 mio. kr. i puljen igen på lørdag. Da der ikke var nogen, der fangede Jokeren, er den på 9 mio. kr. Der kan vindes allerede på onsdag.