Herre Liga-holdet er ved at finde sit udseende til den kommende sæson. Til klubben kommer en canadisk cheftræner, en gammel kending som assistenttræner og så tre spillere udefra, blandt andet en høj amerikaner.

Der er i skrivende stund annonceret følgende tiltag fra sportschef Jacob Pedersen:

Headcoach bliver den ambitiøse canadier Mike Bossence. Mike kender Skandinavien og kulturen her og stod i sidste sæson som cheftræner i svenske Vingågers fra den bedste svenske Liga.  

Mike bliver assisteret af hjemvendte Martin Stenderup, som bla. har dansk mester på sit træner-CV. Martin har tidligere spillet i MVK, Canada og Holland samt været træner for Gentofte Volley.

Også hjemvendt er Nikolaj Hjorth efter en enkelt sæson hos den schweiziske topklub Amriswil. Nikolaj Hjorth anses som en væsentlig brik i opgaven mod at lave et hold, som kan begå sig i toppen af Ligaen.

Ligaens mest rutineret spiller fortsætter i Middelfart. En ræv på banen – og holdets mand udenfor banen! Ja sådan kender vi Jacob Winther!

På centerpladsen kommer der tilgang af 25-årige Shayne Beamer fra Californien, USA.
“Som type er han meget energisk og virkelig en vindertype Det er superdejligt at få sådan en spillertype med på holdet,” udtaler Jacob Pedersen.
De 200 lange Shayne-cm tiltræder truppen i september.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer