Middelfart Volleyball Klub spiller i dag pokalfinale. Det sker i Lillebæltshallen mod Gentofte Volley, der er ubesejret i denne sæsons Volleyliga, men på trods af, at kampen af uden tilskuere, oplever Middelfart-mandskabet stor lokal opbakning.

Det skulle have været et stort Final4-event tidligere i februar, men volleyforbundet besluttede, at kampene skal spilles lokalt og da Middelfart kom først op af bowlen ved lodtrækningen, endte MVK med at få hjemmebane mod Gentofte. Under normale omstændigheder ville det have været med mange tilskuere i Lillebæltshallen, men pga. den nuværende situation kommer det til at foregå uden tilskuere.

Derfor er der tænkt ud af boblen i Middelfart for at bakke det lokale volleymandskab op.

– Gennem hele corona-krisen har vi oplevet lysten og evnen til at stå sammen som by. Under første nedlukning for knap et år siden havde vi stor succes med vores ”Ilovemiddelfart” kampagne,  og køb af gavekort til lokale butikker i hele kommunen. Vi ser et stort lokalt engagement, folk vil vores by, og de vil også rigtig gerne bakke op om vores sportsklubber, som også er hårdt ramt grundet corona. Så det er skønt at de tre lokale slagtere, og Rikke Kring chokolade kan være med til at vi laver et minievent hjemme i folks stuer. Her kan de livestreame pokalkampen,  og spise dejlig mad fra lokale specialister. Coronaen har lært os, at vi godt kan være fælles om noget hver for sig, og det er vi jo her, hvor folk sidder hjemme i sofaen og hepper dem til sejr, og samtidig støtter lokale butikker, siger Mette Ahlmann Engleson, eventmanager og projektleder i Brobygning Middelfart.

Læs mere om eventet her:

Middelfart Volleyball Klub og Gentofte Volley tørner sammen lørdag klokken 16:00, og vi er naturligvis til stede og dækker pokalfinalen fra tætteste hold.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer