Middelfart Boldklub hentede i januar Jonathan Kjær og William Akpan, men den fynske 2. divisionsklub udelukker ikke, at der kommer yderligere forstærkninger til.

Transfervinduet er smækket i, og det er tid til at gøre status ovenpå en januar, hvor der har været til- og afgange på de forskellige hold. I Middelfart har det betydet, at man har sagt farvel til André Bjerregaard og Nicolai Frederiksen, men til gengæld er Kjær og Akpan kommet til.

– Vores mål var, at vi skulle være status quo i forhold til efteråret, og gerne ville blive forstærket. Vi har sagt farvel til to, og fået to ind, så det giver det samme antal. Kjær er en spændende spiller, og det er Akpan også på den længere bane, siger sportschef i Middelfart Boldklub, Søren Godskesen.

Godskesen fortæller, at Middelfart har arbejdet på flere tilgange, men det er hidtil ikke lykkedes. Han udelukker ikke, at der kommer en spiller ind på en fri transfer efter, at handler med andre klubber er lukket i. Det kan betyde, at den pågældende spiller ikke er i samme forfatning, som en spiller, der allerede er tilknytte en klub, men det tager Godskesen med ro.

– Hvis vi kan få en spiller ind er det fint, og hvis det er tilfældet, så er der halvanden måneds tid til sæsonen starter og han vil derfor sagtens kunne nå at komme i form, siger han.

Søren Godskesen erkender, at det bliver en lang kamp i foråret for Middelfart, der kæmper for overlevelse i 2. division. Holdet har syv point op til Kolding på tiendepladsen, og Godskesen siger, at tabellen ikke lyver me, at det bliver en lang, sej kamp. I den forbindelse har klubben ansat Anders Jensen, som nu har haft hele januar med holdet.

– Jeg har fået gode tilbagemeldinger. Anders Jensen, Thomas Thinggaard, Casper Johansen og Danny Carlsen har gjort det godt, og de er nørder på den positive måde med fodbold. Indtil videre går det rigtig godt med Anders og hans team, siger Søren Godskesen.

Middelfart indleder sæsonen den 12. marts på udebane mod Aarhus Fremad.