Middelfart Volleyball Klub vandt første semifinaleserien mod Marienlyst, som middelfarterne møder i en serie på bedst ud af fem kampe.

Der var lagt op til et fynsk brag i Lillebæltshallerne lørdag eftermiddag. De lokale Middelfart-helte tog imod Marienlyst. Tre gange tidligere i sæsonen har de to hold mødtes, og i alle tre opgør har Middelfart besejret, og i kun et af opgørerne har de givet et sæt væk.

Fra start til slut var der heller ikke den store tvivl om udfaldet lørdag, selvom Marienlyst gjorde deres til at forsøge og psyke Middelfart ved at vælge den banehalvdel, som Middelfart ellers plejer at starte på. Lige lidt hjalp det, da Middelfart vandt første sæt 25-16. De to øvrige sæt blev lidt mere spændende, da Middelfart vandt dem henholdsvis 25-22 og 27-25, men det ændrede ikke på, at holdet fra Vestfyn har kurs mod DM-finalen.

De to hold mødes igen på torsdag, og vinder Middelfart det opgør, så kan de sikre sig finaledeltagelse lørdag d. 27. marts, hvis de også vinder det opgør mod Marienlyst.

I den dagens anden DM-semifinale vandt Gentofte sikkert 3-0 mod Hvidovre, og dermed tegner der sig et billede af, at der i finalen venter en gentagelse af pokalfinalen, som Middelfart vandt mod netop Gentofte.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer