Middelfart Boldklubs 2. divisionshold har spillet syv træningskampe i opstartsfasen frem mod turneringstart d. 13. marts. Lørdag venter en sidste kamp mod Aarhus Fremad.

Middelfart har fået nyt blod i truppen i vinterpausen. Ind er kommet Jacob Linnet, Hans Sørensen, Mads Steenberg og Mads Jørgensen, og til gengæld er der taget afsked med spillere som Nikolaj Hagelskjær, Kim Elgaard og Kristian Weber. Holdet har derfor skullet bruge nogen tid på at blive spillet sammen efter rokeringerne, og det har afspejlet sig på resultaterne i de hidtil spillede træningskampe mod AC Horsens, FC Fredericia, Svendborg, Kolding, Brøndby (ungseniorer og U19-holdet), Avarta og Nykøbing.

– Det er gået op og ned resultatmæssigt. Arbejdet begynder at ligne noget, og der er udvikling i spillet. Senest mødte vi Nykøbing, hvor vi mødte et hold, der er virkelig godt og er det bedste 2. divisionshold vi har mødt. Man må sige, at de kom med stor erfaring, fysik og fart, og har en klar spillestil, siger Middelfart Boldklubs direktør, Søren Godskesen.

Søren Godskesen oplyser, at Middelfart nærmer sig turneringsformen. (Foto: AVISEN)

Forud for første turneringskamp venter der et stykker arbejde for cheftræner Jens Letort og resten af trænerteamet.

– Det ser bedre og bedre ud for os, men vi ved, at vi mangler tre spillere deroppe, da vi fik karantæner mod Aarhus Fremad i den sidste turneringskamp i 2020, siger Godskesen med henvisning til Emil Lyng, Lasse Thomsen og Nikolaj Leth.

Til gengæld glæder direktøren sig over de nytilkomne spillere er ved at være spillet ind på holdet.

– Relationerne er blevet bedre og bedre fra kamp til kamp, men jeg tror ikke, at det er sjovt at komme som ny spiller midt i den her coronatid. Det er lige meget om det er i Superligaen, 2. division eller Serie 4, så er det svært, da man bare møder op og tager fodboldstøvlerne på, spiller fodbold og kører hjem igen. Man kan ikke sidde og få en vand bagefter, spille padeltenis eller tage ud at spise sammen, så på den måde er det lidt svært, siger Søren Godskesen.

Mads Jørgensen er en af de nye spillere i Middelfart. (Foto: Middelfart Boldklub)

Jonas Skytte har været skadet siden oktober, men han er ved at være klar igen, men til gengæld er der længere udsigter med Peter Kristensen, der døjer med både en skadet ankel og knæ.

Middelfart spiller sidste træningskamp på lørdag mod Århus Fremad.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer