Foreninger i Middelfart Kommune kan søge tilskud fra nyoprettet pulje til at modernisere og nytænke deres idræts- og aktivitetsfaciliteter.

Middelfart Kommune har netop lanceret en ny tilskudspulje, der skal bidrage til moderne og tidsvarende idræts- og aktivitetsfaciliteter.

Johannes Lundsfryd Jensen (A) Foto: AVISEN

Byrådet har oprettet den nye moderniseringspulje, så der også i fremtiden vil være gode vilkår for idræts- og bevægelsesaktiviteter i kommunen:

– Idræts- og aktivitetsområdet har stor værdi for os alle i Middelfart Kommune. Det gavner både trivsel, sundhed og ikke mindst også fællesskabet. Derfor vil vi i byrådet være med til at sikre de bedst mulige rammer på området, forklarer borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

Byrådet uddeler i alt to mio. kr. fra moderniseringspuljen i 2021.

Puljen støtter nye idéer til gavn for mange borgere  
Foreninger kan søge om midler i puljen både til at opgradere kommunale faciliteter og anlæg og til offentlig-private anlæg.

Kommunen lægger blandt andet vægt på, om moderniseringen er innovativ, og at den gavner mange borgere, enten der hvor faciliteterne ligger eller gennem et stort potentielt opland.

Ansøgninger bliver sendt i høring i Fritidsrådet, hvorefter Børn-, kultur-, og fritidsudvalget beslutter, hvem der får del i puljen.

Foreninger kan søge midler i puljen til og med den 15. marts 2021.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer