Mandag aften hædrede Middelfart Kommune traditionen tro kommunens idrætstalenter. Denne gang var der tale om en ekstra stor flok, da fejringen både omfattede vindere i 2020 og 2021.

Godt 200 lokale idrætstalenter var mandag samlet i Vestfynshallen i Nørre Aaby. De mange idrætsudøvere har i løbet af 2020 og 2021 vundet mesterskaber i deres sportsgren. Det vil Middelfart Kommune gerne hylde, og derfor inviteres vinderne til den traditionsrige hædring.

I løbet af aftenen var der opvisning af Nørre Aaby Jiu Jitsu Klub, mens Middelfart Musikskole stod for flotte musikalske indslag. Derudover blev priserne for årets ungdomstalent og årets idrætsfrivillig uddeles.

Årets ungdomstalent

Årets ungdomstalent blev Gustav Aanum fra Middelfart Bueskyttelaug, som i 2020 vandt danmarksmesterskabet i barbue for herre aspirant.

Gustav er en mand med styr på barbuen, og han har de sidste par år været igennem en periode af rivende udvikling, hvor han har formået at hive sig selv op på et yderst højt niveau, hvilket kulminerede med en guldmedalje til DM i 2020.

Gustav er meget målrettet med sin skydning, og coronanedlukningen skulle bestemt ikke være en hindring for Gustav. Han fortsatte ihærdigt sin træning hjemme i haven.

Hans træner beskriver ham som en meget stille og hjælpsom person, som der ikke farer frem og råber, men bliver ved med at arbejde hårdt og målrettet.

Selvom at han møder modstand, så fortsætte han med at arbejde hårdt for at overkomme de udfordringer, han møder på sin vej. 

Årets idrætsfrivillig
Årets idrætsfrivillige blev Karina Bærholm fra Ejby Idrætsklub.

Karina har gennem de seneste to år påtaget sig flere frivillige opgaver i foreningen, heriblandt

Gymnastik-instruktør, fodboldtræner, styre den daglige økonomi i foreningen, samt bestyrelsesmedlem. 

Hendes indsats har været med til at få styr på den daglige drift i Ejby Idrætsklub, da der var allermest brug for det.

Karina er blevet indstillet af Helle Olesen, som beskriver Karina som en person, der altid står klar til at hjælpe, når folk spørger, selvom hun selv har travlt i sin hverdag. Når hun påtager sig en opgave, så kan man sætte tillid til, at Karina løser den, da hun ikke svigter de folk der, kommer og spørger om hendes hjælp.