34-årige Vicky Kim Andersen er fra 1. august Middelfart Kommunes nye chef for Senior og Velfærd. Hun skal være med til at sætte retningen for et område, der i de kommende år bliver præget af en voldsom demografisk udvikling.

Der er masser af energi, store ambitioner og fokus på gode resultater skabt i et stærkt relationelt fællesskab hos Vicky Kim Andersen, der er ansat som Middelfart Kommunes nye chef for Senior og Velfærd.

Vicky Kim Andersen kommer fra en ansættelse i Esbjerg Kommune, hvor erfaringen blandt andet tæller ansættelse som plejehjemsleder, ansættelse som projektleder og igennem 4 år ansættelse som Souschef for Sundhedscentrene, herunder også ledelsen af klippekortsindsatsen for Esbjerg Kommunes 17 Plejehjem. Senest kommer Vicky Kim Andersen fra en stilling som strategisk konsulent med reference til direktør og det politiske niveau.

Ifølge social- og sundhedsdirektør i Middelfart Kommune, Irene Ravn Rossavik, skal Vicky Kim Andersen være med til at sætte retningen for et senior- og velfærdsområde i Middelfart Kommune, der i de kommende år bliver præget af en voldsom demografisk udvikling, og hvor borgerne har høje forventninger til standarder, fleksibilitet, teknologi og individuelle løsninger.

“Vicky Kim Andersen har både fagligheden, modet og viljen til at skabe fornyelse og kvalitet på senior- og velfærdsområdet. Og så kan hun noget helt unikt i forhold til strategi og relations arbejde. Med dette, en høj grad af involvering og et stærkt fællesskab, er vejen banet for en positiv udvikling på området,” siger hun.

Vicky Kim Andersen får som chef for Senior og Velfærd blandt andet ansvar for syv plejehjem, dagcentre og hjemmepleje. Hun glæder sig til at bruge sine strategiske og analytiske evner til at skabe resultater til gavn for borgerne i Middelfart Kommune i tæt samarbejde internt såvel eksternt.

“Mit hjerte brænder særligt for senior- og velfærdsområdet. Med den gode kommunikation som fundament, vil jeg arbejde for at skabe overblik, understøtte og bidrage til at skabe den bedste sammenhængskraft på området,” siger hun og tilføjer:

“Min ambition er, at der på det gode eksisterende grundlag skal bygges flere og endnu stærkere broer med potentialer for fremtidens velfærd til gavn for borgerne i Middelfart Kommune. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og lære området og menneskerne at kende.”

34-årige Vicky Kim Andersen tiltræder mandag den 3. august. Hun er oprindeligt uddannet ergoterapeut og har en diplom i ledelse, hvor hun i år er blevet indstillet af UCSYD til årets Diplomlederpris 2020 samt er tildelt denne af Lederne. Vicky har desuden de sidste 10 år undervist sideløbende i kommunikation på Ergoterapeutuddannelsen i Esbjerg.
Hun bor i Sædding ved Esbjerg med hendes familie. Fritiden bruges aktivt med venner og familie, i naturen og med frivilligt arbejde bl.a. i styregruppen for Stafet for livet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer