Middelfart Boldklub har forlænget kontrakten med klubbens fanfavorit, den 26-årige offensivspiller Peter Dahl Kristensen.

Peter Dahl Kristensen kom til Middelfart i januar 2016, og siden da er det blevet til mere end 150 kampe i den blå trøje. Peter kom til klubben fra Vejle Boldklub, og har siden udviklet sig til lidt af en tilskuerfavorit på Middelfart Stadion. Peter Kristensen har spillet de fleste kampe på højre kant, men kan dække de fleste af de offensive positioner.

– Forlængelsen med Peter har faktisk været længe undervejs, og startede allerede sidste sommer. Af flere årsager er vi først kommet i mål med en ny kontrakt nu, men vi har hele vejen igennem været helt enige om at vi skulle forlænge samarbejdet. Peter leverer altid 100% både på og udenfor banen, og er efterhånden blevet et synonym med Middelfart Boldklub. Vi er glade for at Peter fortsætter hos os i de kommende sæsoner, og ser frem til endnu flere gode oplevelser sammen med ham, udtaler sportschef Søren Godskesen om forlængelsen af Peter Dahl Kristensens kontrakt.

– Efter 6,5 år i klubben, er Middelfart Boldklub efterhånden blevet ’min’ klub. Selvom vores skæbne i 2. division endnu er uvis, så har jeg ikke været i tvivl om hvorvidt jeg skulle fortsætte i klubben. Jeg nyder hverdagen i klubben med gode holdkammerater og nogle dygtige trænere, og de som kender mig rigtigt godt, ved hvor meget det betyder for mig. Jeg er glad for at vi endelig er kommet i mål med forlængelsen, og mit fulde fokus er nu udelukkende på at vi sammen skal sikre overlevelsen i 2. division i løbet af de kommende runder, udtaler Peter Dahl Kristensen.

Kontrakten mellem parterne løber frem til 30. juni 2024.