Middelfart Boldklub har lejet den 27-årige midtbanespiller Robert Kakeeto, der kommer til Middelfart fra Superliga-klubben AaB.

Robert Kakeeto er født og opvokset i Uganda, men flyttede til Danmark i 2013, hvor han gik på Nordjyllands Idrætshøjskole. Efter et par år skrev han kontrakt med AaB, og siden 2015 har han været på kontrakt i Superligaklubben. Udover 43 kampe for AaB, er det blevet til en række kampe via tre lejeophold hos hhv. Jammerbugt FC, HIFK Helsinki og senest Skive. Udover klubkampene er det også blevet til 2 A-landskampe for Uganda.

– Vi har stiftet bekendtskab med Kakeeto nogle gange på banen, og hver gang har han gjort en forskel. Først i en pokalkamp for AaB på Middelfart Stadion, og senest i sidste sæson, hvor vi mødte ham og Skive to gange i grundspillet. Kakeeto er en stærk og boldfast midtbanespiller, som binder spillet godt sammen, og som dygtigt bryder modstandernes opspil. Vi har haft en god og konstruktiv dialog med både AaB og Kakeeto hen over sommeren og vi er meget glade for, at vi er kommet i mål med en aftale for den kommende sæson, udtaler sportschef Søren Godskesen om tilgangen af Robert Kakeeto.

– Jeg ser frem til at komme til Middelfart Boldklub. Jeg har været i klubben de seneste par dage og mødt en masse gode mennesker. Det er en god klub med nogle gode spillere, og jeg ser frem til at spille med dem og forhåbentlig få godt med spilletid, siger Robert Kakeeto om klubskiftet.

Robert Kakeeto er allerede startet op med sine nye holdkammerater, og fik således 20 minutter i tirsdagens træningskamp mod Kolding IF.

Lejeaftalen mellem parterne løber frem til 30. juni 2023.