Middelfart Boldklub har skrevet en halvandet år lang kontrakt med det 20-årige midtbanetalent Anton Stage Nielsen. Anton spillede sin første seniorsæson i Dalum IF, hvor det blev til 31 kampe og 6 mål i 3. division.

Anton Stage er en hårdt arbejdende midtbanespiller, som er stærk på bolden og som gerne vil deltage i det offensive spil. Han kan dække alle midtbanepladser på holdet, men har sine forcer centralt i banen. Som ungdomsspiller har Stage repræsenteret OKS, Vejle og OB, inden turen i sommeren 2021 altså gik til Dalum IF i 3. division.

– Anton startede op med os 11. juli, og han viste fra første fløjt et stort gå-på-mod og en iver for hele tiden at dygtiggøre sig. Når han så i forvejen allerede er en dygtig fodboldspiller, så var det tydeligt for os, at han skulle være en del af det fremtidige Middelfart-hold. Han kender i forvejen en del af spillerne i truppen, og er faldet godt ind i gruppen. Han viste sig flot frem i Holstebro-kampen, hvor vi bl.a. så hans evner til at komme med i feltet fra hans centrale position på midtbanen. Anton er klar til at konkurrere om spilletiden fra dag 1, og vi er meget glade for, at det bliver hos os, at han skal fortsætte sin udvikling, udtaler sportschef Søren Godskesen om tilgangen af Anton Stage.

– Det har været en fin start for mig i Middelfart, hvor jeg har følt mig velkommen fra første dag. Jeg kan godt mærke at det har været et step op for mig, da intensiteten og konkurrencen i truppen er noget højere, end jeg har været vant til. Det har set godt ud i træningen i de første uger, og jeg synes at kampen mod Holstebro viste, at vi allerede nu har et højt niveau i truppen. Jeg er meget glad for, at jeg skal være en del af Middelfart-holdet i det kommende halvandet år og glæder mig over, at kontrakten nu er på plads og jeg for alvor er en del af holdet, udtaler Anton Stage om sit skifte til Middelfart Boldklub.

Kontrakten mellem parterne løber frem til 31. december 2023.