Middelfart Boldklub har skrevet en kontrakt på halvandet år med den 21-årige forsvarsspiller Jonathan Kjær, som kommer til klubben fra FC Fredericia.

Jonathan Kjær har fået sin fodboldopdragelse i FC Nordsjælland og OB, mens han som seniorspiller har repræsenteret Holbæk, Dalum og altså senest FC Fredericia.

– Vi har fulgt Jonathans udvikling i de seneste år, og havde ham faktisk til prøvetræning allerede i sommeren 2019, da han blev seniorspiller. Dengang var var vi enige om at han skulle søge spilletid et andet sted, og at vi ville følge hans udvikling fra sidelinjen. Jonathan har fået spillet en masse seniorfodbold i de seneste år, og hans udvikling er fulgt med de mange spilleminutter. Timingen for et samarbejde er derfor nu helt perfekt, og vi ser frem til at Jonathan bliver en del af vores trup i den kommende tid. Vi har en forventning om at Jonathan fra dag et kan byde sig til, samt at han til både træning og kamp vil byde ind med sin energi og power, udtaler sportschef Søren Godskesen.

– Jeg blev glad da jeg hørte om kontakten fra Middelfart. Jeg fik et godt indtryk af klubben i sommeren 2019, da jeg trænede med holdet et par uger, også selvom det ikke blev til en kontrakt dengang. Jeg kender et par spillere i truppen ret godt, og har derfor fulgt klubben siden da. Selvom holdet pt. ligger i den forkerte ende af tabellen, så tror jeg på at vi sammen kan levere et stærkt forår, og forhåbentlig redde skærene i 2. division. Jeg er i hvert fald meget motiveret, og går ind til opgaven med stor optimisme, udtaler Jonathan Kjær.

Kontrakten mellem parterne løber frem til 30. juni 2023.