Middelfart Boldklub har skrevet en 1-årig kontrakt med angriberen Jonas Andersen, som senest har spillet i Hedensted. Tidligere har Jonas optrådt for klubberne Vejle Boldklub, Kolding IF og Weiche Flensburg.

21-årige Jonas Andersen er stor og stærk angriber, som er pågående og har god fart. I efterårets 9 kampe for Hedensted er det blev til 6 scoringer for Jonas Andersen.

-”Vi kender Jonas fra hans tid i Vejle Boldklub, primært på U19 holdet, men også fra flere kampe på 1. holdet i NordicBet Ligaen og Superligaen. Vi har været i dialog med Jonas af flere omgange de seneste år, og nu var tiden altså inde til et skifte for begge parter. Jonas bringer noget fart og power til vores trup, og han supplerer vores øvrige angribere perfekt.  Vi har store forventninger til Jonas, og ser frem til at følge ham det kommende år i den blå trøje”, udtaler Søren Godskesen om tilgangen.

-”Skiftet til Middelfart kommer perfekt for mig. Jeg har haft en god halvsæson i Hedensted med masser af spilletid og mål, og jeg var klar til et step op. Jeg kender flere spillere i Middelfart, og har kun hørt godt om klubben, så da Middelfart henvendte sig skulle jeg ikke betænke mig længe. Jeg går ydmygt til opgaven, og vil gøre alt hvad jeg kan, for at holdet og jeg selv får succes i det kommende år”, udtaler Jonas Andersen om skiftet til Middelfart.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer