Michelle Kristensen er en af landets mest markante stemmer i debatten om, hvordan vores sundhed fører til et liv og et arbejdsliv med trivsel og arbejdsglæde. Nu gæster hun Fredericia den 20. maj 2021 i Fredericia Idrætscenter, når LECTURE inviterer til foredrag.

De underholdende Michelle Kristensen foredrag om kost, sundhed og træning er især populære hos virksomheder, organisationer og foreninger, der ønsker gode råd til at øge sundheden og dermed trivslen på en realistisk måde og uden løftede pegefingre. 

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt. Hun har samlet +50.000 følgere på sine Instagram og Facebook-profiler – interessant for jer, der arrangerer åbne foredrag, da Michelle flittigt bruger de sociale medier til at markedsføre sine foredrag landet over.

Køb billet til foredraget her

Hendes foredrag udmærker sig ved med et stærkt glimt i øjet at tale direkte til mennesker, hvad enten det er som ledere og medarbejdere eller som deres private udgave som hr. og fru Danmark. Michelle Kristensen evner på underholdende vis at sætte sig ind i danskernes hverdag og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, mange mennesker møder i hverdagen.

I sin virksomhed har Michelle Kristensen 12 ansatte, der træner og vejleder ud fra hendes principper. Dernæst kører virksomheden de såkaldte MK Bootcamps, som er blevet en kæmpe succes over hele Danmark, og over 70.000 kvinder har deltaget. Michelle Kristensen arbejder som konsulent for bl.a. Rynkeby, hvor hun bidrager til produktudvikling. Hun har desuden skrevet fem bøger om sundhed, senest bestselleren “Mission Sund”. Michelle Kristensen er bachelor i idræt fra Århus Universitet og har læst supplerende fag på kandidatuddannelsen human ernæring, KU. Herudover har hun taget en lang række specialuddannelser inden for træning- og ernæringsområdet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer