Forside Erhverv Michelinstjerne gør byen attraktiv for nye borgere

Michelinstjerne gør byen attraktiv for nye borgere

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Det er en glad erhvervsdirektør, som Fredericia AVISEN fanger på telefonen denne morgen efter Ti Trin Ned har fået en Michelinstjerne. Betydningen af stjernen løfter byens image og brander de attraktive bosætningsmuligheder.

Ti Trin Ned er næsten naboer med Business Fredericia, og for Kristian Bendix Drejer er restauranten ofte et samtaleemne, når nye virksomheder søger mod Fredericia, ikke fordi alle spiser der, men fordi en Michelinstjerne bare er et samtaleemne.

“Det betyder enormt meget for alle. Det gør det nemmere, når vi har nogle virksomheder, der får byen vist frem – særligt de større virksomheder finder det attraktivt, når de skal tiltrække eller få arbejdskraften til at flytte med til de nye omgivelser”, fortæller Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

“Når man sammenholder Ti Trin Neds magiske præstation med vores teater, den positive udvikling i bylivet, kulturen, byens klubber og foreninger, så gør det alt nemmere, og hæver samtidig baren for kvaliteten i byen. I øjeblikket ridder Fredericia på en vinderkultur”.

Business Fredericia tildelte i 2017 Ti Trin Ned deres erhvervspris, og den pris var i den grad fortjent,” siger erhvervsdirektøren.

“Jeg er så stolt og glad på deres vegne. De har i den grad vist sig at være de rigtige vindere ved at få prisen, og med Michelinstjernen igen, har de stadfæstet den erhvervspris. De er kort sagt sindsigt dygtige”, siger Kristian Bendix Drejer og fortsæter:

“Alt i alt er det med til at skabe optimisme for området. Vi er stolte af at være en del af det, der skabes fra hele staben hos Ti Trin Ned. De er en inspirationskilde for os alle. Ja, vi føler nok alle sammen, at vi er en lille del af Ti Trin Ned – og den markedsføring og branding, som de tilfører hele området, er med til at fastholde og tiltrække borgere, investorer og turister til byen. Ti Trin Ned er desuden en god ambassadør og i øvrigt med to meget ydmyge personer i spidsen. Jeg har bemærket flere gange, at de ikke fremhæver sig selv først, men f.eks. nævner Fredericia Teater og andre lokale aktører, samt har et stringent fokus på deres mad og service.”

Hvad synes du om deres måde at arbejde på?

“Nu er jeg jo ikke ekspert i gastronomi, men deres passion, drive og målrettethed lyser ud af dem. Det faglige står i højsædet og intet overlades til tilfældighederne. Deres høje niveau tiltrækker også turister fra regionen, Danmark og Verden. Den tiltrækning gavner alle i byen i almindelighed og i særdeles butikkerne i den indre by. Nogle køber tøj, andre drikker måske en kop kaffe og nyder en gåtur i byens historiske rammer, eller langs Østerstrand – og flere vælger helt sikkert også at booke et af byens hoteller i anledningen af sådan en oplevelse. Det har en stor værdi for byen”, slutter Kristian Bendix Drejer.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL