Sidst vi var hos Hårværk løftede Nicole Møller Christensen sløret for, at hun måske fik en ny medarbejder til hjælp i december. Hun håbede på, at personen ville sige ja og hendes juleønske blev hørt, Michael Skytte klipper og pusler om kunderne fra nu af til slutningen af december.

Det er koldt uden for. Jeg har en løs aftale med Michael Skytte om at komme forbi til en snak. Duggen har sat sig på mine briller, men jeg kan spotte den glade frisør ud af øjenkrogen. Det passer nærmest perfekt – Michael er færdig med kundens behandling for nu og kan finde tid til en lille snak.

Michael er 28 år og bosat i Fredericia. Han er et kendt ansigt i kulissen på Fredericia Teater, hvor han har været ansvarlig for frisør og makeupdesign de seneste tre år. Han er ikke bare den klassiske julehjælp, der putter varer i poserne for kunderne, han opnåede bronzemedalje til sin frisøreksamen og er desuden censor til frisørfagets svendeprøver.

Hårværk
Julegave ideer fra ELEVEN med et ekstra produkt i hver. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Nok om det Michael er helt ned på jorden og siger. “Jeg er julenisse, juleassistance, jeg er nede og hjælpe med at lave en masse lækkert hår. Det er skønt at være i Hårværk, jeg har heldigvis været så heldig at få lov til at være her nede engang i mellem, hvis der har været lidt sygdom. Jeg kender Nicole fra gamle dage, så det er både hyggeligt og dejligt at skulle arbejde sammen. Det bliver dejligt at klippe fast igen, i stedet for bare en gang imellem”.

Nicole er med i baglokalet og man kan godt mærke deres kemi er god sammen, der bliver cracket et par sjove bemærkninger til hinanden. Man kan også se på Nicoles nye frisure, at Michael kender hende godt. Det er spot on, det er også det Michael glæder sig til at hjælpe kunderne med deres personlige hårstil.

michael
Nicole klippet og farvet at Michal Skytte. Foto: Hårværk

Hvad siger du til, at vi har en frisør i Fredericia, der gør så meget ud af farver?

“Det er fantastisk, jeg er selv meget kreativ og jeg elsker skøre farver. Jeg synes, det er skønt, at der er et sted, hvor jeg passer ind, både personligt og kreativt. Det er ikke kun en julegave til Nicole. Det er også en julegave til mig,” Siger Michael.

Når vi kommer ind i 2019 har den farverige Michael gang i nye projekter, han skal blandt andet være med i det kommende burlesqueshow hos Teater Malstrøm. “I min fritid er jeg drag, så det skal jeg selvfølgelig være i det her show. Det bliver spændende, men det er en noget mindre scene end, hvad jeg nogle gange er vant til. Det bliver fedt, at der er mere publikumskontakt i Det Bruunske Pakhus”, siger Michael.

Nicole skal til at spise sin sunde frokost og galant, som han er rejser han sig og overlader den varme stol til chefen. Der er kemi i Hårværk, selvom de ikke har den slags i deres farver.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonced