Der var ingen pladser tilbage, da Michael Falch onsdag aften kl. 20 indtog scenen i Sct. Michaelis Kirken i Fredericia. Koncerten der var arrangeret af Tøjhuset endte med at være en stor succes.

Far og datter sang hinandens numre (Foto: Fredericia AVISEN)

Michael Falch er også på vej med en ny stor koncertoplevelse med sit gamle band “Malurt”, der også kommer til Fredericia i 2020. Men denne aften stod på det historier, anekdoter og familie til glæde for de fremmødte.

Der var plads til historier og anekdoter (Foto: Fredericia AVISEN)

Mathilde Falch har i forvejen skabt sin egen succes, hvor hun også tidligere har spillet i Fredericia. Det var derfor også meget smukt at høre far og datter spiller hinandens numre i fællesskab.

Publikum lyttede intenst i de specielle rammer (Foto: Fredericia AVISEN)

Under de specielle rammer fik lyden en særlig dimension og stemning, der klædte musikanterne rigtig godt. Publikum lyttede godt med, og det var i det hele taget en god stemning i kirken. Det er længe siden at man kunne melde udsolgt til arrangementet.

Mathilde Falch har skabt sin helt egen succes (Foto: Fredericia AVISEN)

Michael Falch leverede varen som den erfarne showmaster han er, men det skete med humor og indlevelse, hvor Mathilde også havde sit fars talent i sin egen præstation.

Specielle kulisser til Michael Falch (Foto: Fredericia AVISEN)
https://kanalbyen.dk/

Leave a Reply