Michael Hovgaard er pr. dags dato startet som ejendomsmægler ved Nybolig i Danmarksgade.

Michael Hovgaard blev uddannet ejendomsmægler for fem år siden, og i de seneste 6,5 år har han arbejdet hos EDC Domus, men nu er han startet op hos Nybolig.

Med sin tid hos EDC Domus har Michael et indgående kendskab Fredericia, som han kalder for en spændende by.

“Der bliver gjort meget for byen. Jeg kan godt lide strukturen, og at der er et historisk aspekt i volden, og så har vi også Østerstrand, som jeg selv benytter flittigt, da jeg bor få 100 meter derfra,” siger Michael og fortsætter:

“Der er mange spændende områder i byen. Der er noget for enhver smag, da man har naturområder som Trelde og så har vi blandt andet områder tæt på vandet.”

Michael har igennem hele sin tid som ejendomsmægler været hos EDC-kæden. Med den nye tilværelse hos Nybolig venter der derfor en anden hverdag.

“Det er et spændende sted. Jeg er kommet fra en større butik, men det er noget af det jeg kan lave om på så vi får en større butik og vækster,” udtaler Michael og slutter af med at fortælle, hvad han laver i fritiden:

“Jeg træner og nyder at gå en tur med min kæreste. Vi elsker at opleve de muligheder Fredericia tilbyder,” slutter Michael Hovgaard.

Læs mere om Nybolig her.

https://www.facebook.com/menyfredericia/