Michael Hansen fik en sejr i sæsonpremieren, der samtidig var hans første kamp på Monjasa Park som FC-træner. Efter kampen talte vi med Michael Hansen, der forventer sig mere af holdet på sigt.

FC Fredericia vandt 2-1, men det holdt hårdt. Fredericianerne kom hurtigt bagud, men på to mål i de sidste ti minutter vendte kampen på hovedet. Smilene var derfor store efter kampen i FC-lejren.

»Sejren afgører, at det blev en dejlig dag. Det var en fornøjelse at se spille om point, og de tre point gør, at vi kommer videre på en positiv måde. Der flyver mange ting rundt i hovedet om hvad vi kan forbedre, men vi skal nyde, at vi er kommet godt igang,« siger Michael Hansen, der kunne se sit hold komme bagud 0-1 efter ellers at have haft et drøn på overlæggeren:

»Jeg synes i det hele taget, at det handler om kvalitet. Det handler om at udnytte chancerne. I første halvleg fungerer mange ting fint, og vi har en del chancer. I anden halvleg det mere åbent, og bolden dansede lidt rundt foran feltet flere gange. Der var både noget dygtighed i at komme tilbage, men også tilfældigheder, der faldt ud til os.« 

En af de ting, som Michael Hansen havde ændret i forhold til de seneste tre sæsoner var, at Alexander Nybo var fravalgt i målet til fordel for Elias Olafsson.

»Det er et tilvalg. Der er to gode målmænd, der kan forskellige ting og samtidig konkurrere på højt niveau. Det er mere et tilvalg af Elias end så meget andet,« siger Michael Hansen og kommer ind på lettelsen over sejrsmålet i det 91. minut:

»Det er lidt en lettelse og noget individuel kvalitet, hvor vi manglede skarphed i første halvleg. Han skød kort fladt til sidst og lykkedes med det. Hele kampen igennem spillede vi en fin kamp, og individuelt afgører vi kampe nog det var en god aktion af Agon til sidst,« slutter Michael Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer