FC Fredericia vandt 3-0 over HB Køge, og det til trods for, at flere af de faste startere var bænket.

https://andresens-vvs.dk

FC Fredericia er inde i et hektisk program. Det startede med en kamp fredag aften mod HB Køge, og det bliver fulgt af endnu en på mandag mod Esbjerg.

– Det har været en god uge, hvor vi har kigget frem mod kampen og kunne gribe den an på forskellige måder- så det er dejligt, at spillerne viser sig frem på den måde. Det var vigtigt på hjemmebane med tilskuere at få en sejr, og det var vigtigt at levere en så god indsats vi kunne for at holde HB Køge under os i tabellen – nu er femtepladsen stort set hjemme. På trods af, at vi snart står på Blue Water Arena i Esbjerg var det vigtigt at gøre den her del færdig først, siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen og fortsætter:

– Vi lavede tre mål for første gang i foråret, og vi førte 2-0 ved pausen og det kan jeg ikke huske hvornår vi sidst har gjort det – så der var gode ting. Den ærgerrighed som spillerne har for tiden har vi sat godt sammen, og der bød spillerne godt ind. HB Køge skal man have respekt for, og der skal ydes en god indsats og det satte vi sammen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

FC Fredericia har kontraktudløb til en del spillere, og flere af dem, der har udløb, fik muligheden for at vise sig frem mod HB Køge.

– Jeg ser dem på træningsbanen hver dag og der er ikke mange, der ikke har fået mange minutter, men man efterlader hele tiden indtryk, og det handler om det er dygtige spillere vi har. Alle kan spille og den konkurrence skal der være, siger Michael Hansen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer