Forside Fredericia Michael Falch var guddommelig dygtig

Michael Falch var guddommelig dygtig

DEL
Michael Falch spillede med stor overbevisning og erfaring. Foto: Joan Barløse, EventC.

Michael Falch Solo er temaet for den koncertrække den kendte musiker og hitmager har turneret med de sidste måneder, den sidste i rækken foregik i Eksercerhuset lørdag aften ved en totalt udsolgt koncert, arrangeret af EventC. Det var yderst velorganiseret og der var kælet for tingene til mindste detalje.

Pølsekutteren var nok engang stillet op, så gæsterne kunne stille deres sult med nogle lækre pølser, pomfritter eller en frikadelle sandwich. Behørigt var der denne gang også opsat en udendørs bar, hvor man kunne forsyne sig med drikkevarer.

Stor aften i Ekscerhuset til den udsolgte koncert, hvor også datteren Matilde Falch kiggede forbi. Foto: Joan Barløse, EventC.

Michael Falch kom, så og indtog det gamle ridehus på Bülows Kaserne og gjorde det store hus til sin daglig stue.

Med sin guitar og anekdoter fik han fra starten publikum med sig. Den akustiske koncert var siddende for både publikum og Michael Falch, som den skred frem var flere dog oppe af stolene og Michael Falch fik ,trods sine 62 år på bagen, danset sin særegne form for dans med de karakteristiske vilde armbevægelser. Hans stemme fejlede bestemt ingenting og blandingen af nye sange og kendte klassikere fra Malurttiden var harmonisk sat sammen og gled i perfekt overgang ind i hinanden. På scenen fik han selskab af norske Live Johansson på cello og senere også hans datter Mathilde Falch på guitar. Det var en god kombination som bragte nye sider frem i Michael Falchs og Malurts numre, det var smukt og anderledes.

Falch tryllebandt publikum. Foto: Joan Barløse, EventC.

Stemningen var i top, gæsterne hyggede sig, klappede taktfast og sang med, alle havde en helt igennem fed aften i Michael Falch og kompagnis intime selskab. Undervejs spillede Michael Falch blandt andet ,Mød mig i Mørket, I et land uden høje bjerge, Den eneste i Verden samt en morsom cover version af The Beatels “Yesterday” med den omdøbte titel “scrambled eggs”. Det hele sluttede med monster hittet Superlove fra Malurttiden til publikums store jubel og tilfredsstillelse.

Michael Falch kan stadig tryllebinde sit publikum med sin hæse stemme og ligefremme stil, musikken er tidsløs hvilket kom til udtryk i gæsternes alder som varierede fra en dreng på 10-11 år til seniorer.

Ulrich Nicolaisen fra Event C var en glad mand, da Fredericia AVISEN talte med ham efter koncerten. “Det var en rigtigt god og veludført koncert, gæsterne nød det og det gjorde Michael Falch også”, sagde han.

Vi kan ikke andet end være enig og kvitterer med seks stjerner.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.
DEL