Her er Michael Bundesens egen musical-‘anmeldelse’ for forestilling ‘Shu-bi-dua – The Musical’, som han har lagt på sin Facebook-profil:

Sidder her og tænker tilbage på en fantastisk weekend fyldt med indtryk og en masse følelser. Som mange af jer ved, har “Shubidua The Musical” haft premiere i Fredericia i fredags. Det var med forventningens glæde, men også med en vis grad af nervøsitet at jeg og min nærmeste familie tog til premieren. Nervøsitet over hvordan “livsværket” blev fortolket, og over hvordan publikum ville tage imod historien, og nyfortolkningerne af vores sange. 

Der skulle ikke gå mange minutter af forstillingen før min nervøsitet blev gjort til skamme. Det var en forestilling der bød på alt hvad man kunne ønske sig, og som bar mig rundt i samtlige ender af følelsesregisteret. En gennemført, gennemtænkt og ikke mindst intelligent historie, skuespilpræstationer på aller højeste niveau, et fantastisk band, og en sand visuel overflod af indtryk. Alt sammen ingredienser der fik det hele til at gå op i en højere enhed, og som mindede mig om, hvor taknemmelig jeg er over Fredericia Teaters kompetente håndtering af vores sange. Det var en fantastisk oplevese at sidde der mellem min famile og mine gamle venner fra bandet, og nyde “Shu-bi-dua The Musical”.