Forside Fredericia Michael Andersen er med til at bygge VIP-området til Rock Under Broen

Michael Andersen er med til at bygge VIP-området til Rock Under Broen

DEL
Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN er taget på Rock Under Broens festplads som lige nu er ved at tage form. De yderste rammer er ved at være klar, imens bygges der op til det helt store brag.

I VIP-området er der allerede travlt, det er ikke fordi, der er et stort rykind af festivalgæster, men fordi der arbejdes på højttryk for at gøre det hele klar og festligt.

Snart vil området her bag teltet ligne en palmestrand. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Michael Andersen er fra Taulov, han holder en lille pause, mens vi får mulighed for at tale om det at være frivillig.

Det er femte eller sjette gang, hvor Michael Andersen skifter arbejdstøjet og hjælper Event C med at opsætte VIP-området.

“Jeg startede i går og så har jeg taget fri fra arbejde torsdag-fredag indtil vi er færdige. Normalt arbejder jeg også her om lørdagen, men denne her gang vil jeg gerne være med til festen, så jeg har fri der”, siger Michael.

Det er den samme historie som man ofte hører med, at det giver en familiefølelse at være frivillig, Michael Andersen er med som medhjælper til mange Event-C arrangementer.

Flere paller med dekorationsmateriale er klar. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

“Det er altid hyggeligt og vi er en sammentømret flok, der er gode sammen. Vi har mange arrangementer, hvor vi ser hinanden, det er sjovt at være sammen med EventC”, siger Michael.

Jobbet der udføres i dag handler om at gøre et kæmpe VIP-område klar og det lyder på alle de frivillige som om, at de er godt med. Der bliver pakket palmer ud, båret bænke og tonen er god.

Snart er det hele pakket. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Vi skal have bygget pladsen op, Ulrich uddelegerer opgaverne, det hele går efter planen. Jeg skal lave lidt småkørsel på lørdag, hvor jeg skal hente nogle VIP’er lidt forskellige steder”, siger Michael.

Musikken er selvfølgelig en stor del af oplevelsen og grundstenen i EventC, Michael havde glædet sig til at høre The Minds of 99, men der er kommet en kørsel i vejen. Selvom at The Minds of 99 stod øverst på listen, så glæder han sig også til at høre Magtens Korridorer.

Selvfølgelig er vi trætte bagefter det hele, men det giver en god følelse, at man har ydet, det er faktisk tæt på, at man bliver høj af det. Jeg ville være ked af det, hvis jeg ikke er her næste år“, siger Michael.

DEL