MIAMI TØJeksperten ser tilbage på et fantastisk julesalg, og især glæder indehaver Ole Mortensen sig over d. 24. december, hvor butikken holdt åbent. Det var en stor succes i hele byen, fortæller han.

Det vrimler rundt med kunder hos MIAMI TØJeksperten. Det er næsten ikke til at komme ned i TØJeksperten-afdelingen i butikken, da prøverummene ved MIAMI er fyldte og der står påhæng og venter på, hvordan mandens outfit ser ud.

Efter at vi er kommet ned ad trappen fandt vi Ole, der skulle betjene en kunde færdig, men efterfølgende havde tid til at tale om årets julesalg, åbningen d. 24. december og ikke mindst hvad man skal have på af nytårstøj.

Ole finder en blazer frem.. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Ole starter med at finde en blazer frem, og den er mere vovet end normalt.

“Den her brunlige synes jeg er rigtig cool. Den adskiller sig fra, hvad man vil tage på til hverdag, og så er den lavet af lækkert velour,” siger butiksindehaveren og peger på Lindberg-blazeren, som man kan se på billedet.

“Jeg synes godt man kan tillade sig at være lidt vovet i stilen. Igennem de senere år har der været en tendens til, at vi er blevet lidt mere modige i tøjvalget,” siger Ole.

Der betjenes på højtryk hos MIAMI TØJeksperten. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Som noget nyt havde butikkerne åbent d. 24. december. En af butikkerne, der holdt åbent var MIAMI TØJeksperten og det var en succes.

“Det beviser, at når vi holder åbent på skæve tidspunkter, så kommer folk og bakker op om det. Det er jeg rigtig glad for,” siger Ole Mortensen, der også er formand for Fredericia Shopping.

Selvom det var d. 24. og selvom de fleste fredericianerne, der havde fundet vejen til byen, ude at lave sidste øjebliks køb, så var stemningen i top.

“Folk var ikke påvirket, jeg synes der var en lækker stemning. Det var også en succes med krydstogtgæsterne, som kom forbi butikken. Vi solgte omkring 40 julestrik til folk fra skibet – de lå ude foran og de var nærmest ribbet, da vi lukkede butikken klokken 13:00,” fortæller Ole.

Der har været travlt med ekspedientioner i juletiden hos MIAMI TØJeksperten. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Under vores samtale fortsatte der med at komme kunder ind i MIAMI TØJeksperten, men inden vi overlod Ole til kunderne, så kom vi ind på hvad han forventer sig af 2020.

“Vi skal fortsætte med at vækste i butikken, som vi har gjort i de seneste par år. Vi tror på, at vi fortsat kan vækste,” fortæller Ole og kommer ind på hvad moden er næste år:

“Det er meget det samme som det har været i år. En farve, som er kommet for at blive er den army grønne, som jeg forventer fortsætter med at være et hit,” slutter Ole Mortensen.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer