Fredag kommer det store Disney Magic-krydstogtskib til Fredericia og i næste uge er der også flere anløb. Det er med til at promovere Fredericia på turistlandkortet, mener bestyrer af MIAMI TØJeksperten, Daniel Dam Christophersen.

2700 krydstogtgæster kommer med Disney Magic på fredag, og sådan et anløb som det er noget, der ses frem til blandt Fredericias butikker.

Det gælder blandt andet i MIAMI TØJekspertsen, hvor bestyrer Daniel Dam Christophersen fortæller hvad det betyder for butikken han arbejder i og Fredericia som by.

“Det betyder meget for byen. Det med de krydstogtskibe er sindssyg god promovering for byen, og for os som butik får vi også kunder, især efter vi er blevet en del af TØJeksperten og vi er rykket fra det gamle Miami. Det har kæmpe værdi for os og byen,” siger Daniel og kommer ind på hvad krydstogtgæsterne efterspørger, når de kommer:

“Generelt spørger de efter dansk og ellers afhænger det meget af vejret. Hvis det er godt vejr, og de har fået varmt tøj med køber de shorts, og hvis de kun har sommertøj med, og det er koldt, så køber de varmt tøj. Så har størrelsen på skibet også noget at sige, da sådan et som Disney har mange med og det giver os noget i forhold til de mindre skibe, som vi ikke mærker så meget til.”

På fredag, når Disney-skibet anløber, vil der være et væld af aktiviteter i Fredericia, og det er noget man fra MIAMI TØJekspertens side påskønner.

“Det er fedt, og det gør os høje. Vi elsker, når de kommer, og vi vil gerne byde dem velkommen så de får en god oplevelse. Der er masser af positive vibes herfra,” siger Daniel, der ikke gør noget specielt klar i forbindelse med anløbene:

“Det eneste vi gør er, at vi øver vores engelsk om morgenen og så giver vi den gas,” siger Daniel og slutter af med at fortælle, at det med krydstogtgæster og engelsk giver sjove episoder:

“Det er ikke nogen hemmelighed, at mit engelsk heller ikke er det bedste, så der kommer lidt sjove scenerier ud af det, og der bliver kastet lidt håndtegn, men det er en del af charmen og kunderne er glade, da de er her på ferie,” slutter Daniel Dam Christophersen.

http://www.fretri.dk/