Det internationale ejendomsudviklings- og investeringsfirma, MG Real Estate, opfører det næsten 80.000 m2 store MG Park Fredericia i Taulov ved Fredericia. Fremtidens moderne logistikcenter vil huse op til ni virksomheder. Colliers og CBRE er mæglere på sagen.

MG Park Fredericia bliver et topmoderne lager- og distributionscenter, beliggende midt i et af Danmarks centrale placeringer for distribution og logistik. Grunden er beliggende ved E20 og E45 med kort afstand til både godsterminal og havne. MG Park Fredericia kan anvendes til diverse forretningsformål, herunder logistik, e-handel, distribution og produktionsvirksomheder.

”Vi er rigtig glade for, at MG Real Estate har valgt at investere i Fredericia Kommune og med MG Park Fredericia bidrage til den gode udvikling i vores lokalområde. Fredericia har konsolideret sig som et multimodalt knudepunkt for transport, og vi er de seneste år lykkedes rigtig godt med at tiltrække nye transport-og logistikvirksomheder. Jeg ser frem til at byde MG Real Estate velkommen og vise dem, hvad Fredericia har at tilbyde,” siger borgmester, Jacob Bjerregaard.

MG Real Estate fremhæver deres fokus på bæredygtighed, som et af ​​organisationens centrale søjler. Et strategisk midtpunkt som CCO for Holland og de Nordiske lande, Anton Van Vlerken, hos MG Real Estate uddyber: ”Vores vision er at bidrage til udviklingen af et grønnere samfund for fremtidige generationer og via vores bæredygtige byggeri reducerer vi fodaftrykket af vores ejendomme. Kombineret med vores topmoderne lager muligheder samt velplaceret lokation er vi overbeviste om at MG Park Fredericia bliver en kæmpe gevinst for både virksomheder og indbyggere i Fredericia kommune.”

MG Real Estate har allerede i en årrække bevist deres kompetencer på det danske logistikmarked gennem bebyggelsen af Greve Distributions Center (GDC) som startede ultimo 2017. GDC består nu af 30.000 m2 færdigbygget lager faciliteter, indrettet med en avanceret og fleksibel lagerløsning med mulighed og plads til at udvide, når det er nødvendigt for de virksomheder, der lejer sig ind.

Commercial Manager Nordics, Christopher Wiingaard Thomsen, hos MG Real Estate udtaler: ”Den stigende interesse for moderne logistik- og lagerbyggerier i Danmark gør vi fortsætter vores strategiske tiltag iht. spekulativt byggeri både i GDC samt MG Park Fredericia. Trods nedlukningen af det danske samfund under covid-19 krisen har vi forsat oplevet stor aktivitet fra potentielle lejere. Vi er derfor fortrøstningsfulde for fremtiden og ser med stor spænding frem til første spadestik ved MG Park Fredericia i den nærmeste fremtid.”

MG Real Estate har i alt købt en grund på 160.000 m²

Hvis man som virksomhed gerne vil vide mere om projektet og mulighederne for at leje sig ind i det nye distributionscenter, kan Christopher Wiingaard Thomsen fra MG Real Estate kontaktes på telefon: +45 31 36 35 82 eller mail: ct@mgrealestate.eu.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer