Ti Trin Ned blev i går belønnet med en Michelinstjerne igen. Men det var et sandt og nervepirrende drama, der udspillede sig, inden det gik op for ægteparret Mette og Rainer Gassner, at de altså beholdt deres stjerne. 

Mette og Rainer tog af sted i går morges til København, spiste så frokost på en ny restaurant – Trio, inden turen gik til Københavns Rådhus.

Hvis der var et par sommerfugle i maven inden uddelingen, var der tusindevis, som showet skred frem.

“Det var nervepirrende. Man får ikke rigtig noget at vide inden, og da vi ikke blev læst op, tænkte vi, åh nej, vi har mistet Michelinstjernen. Vi fik herefter selve Michelinbogen, og bladrede hurtigt frem. Her fandt vi så vores navn. Vi var lykkelige, men processen var da lidt grim, men jeg tænkte, pyha det var godt,” fortæller Mette Gassner til Fredericia AVISEN.

Farvel til Ti Trin Ned i Norgesgade

I 2019 flytter Ti Trin Ned til de maritime rammer ved Kanalbyen. Men inden vil restauranten arbejde hårdt for at fastholde Michelinstjernen og så skal der siges ordentlig farvel til restaurantens nuværende rammer i Norgesgade, hvor Ti Trin Ned har været i 17 år.

“Jeg håber, at vores gæster vil være med sammen med os til at sige pænt farvel til vores nuværende rammer, og så har vi fokus på at støtte vores dygtige tjener Karina og kok Kristoffer, som begge skal til DM om lidt. De er så dygtige så vi håber, at de vinder. Det fortjener de,” siger Mette Gassner.

Hvad betyder det for jer, at I har fået Michelinstjernen igen? 

“Jamen, det er da fantastisk. Det er det højeste, man kan opnå herhjemme. Vi har også mærket opbakningen fra byen, så vi ved, at det betyder noget for mange. Jeg tør ikke tænke på at miste den. Jeg håber ikke, at livet går i stå, hvis det skulle ske” slutter Mette Gassner.