Mette Frederiksen (A) forventer at se og høre flere krænkelser i sit parti. Det sagde Statsministeren, kort inden hun gik ind til partiets gruppemøde. Samtidig tilføjer hun, at diskussionen om krænkelser er nødvendig og vigtig. Hun freder også indirekte Jeppe Kofed, da hun ser en enkeltstående episode som en fejl.

»Når piger stiller sig frem, skal de ikke behandles dårligt. Der er foregået ting i Socialdemokratiet, som ikke skulle være foregået. Jeg blander mig ikke i, hvor man tager sagerne op, men de skal behandles professionelt,« siger Mette Frederiksen.

Hun fortalte også, at Frank Jensen traf den rigtige beslutning, da han trak sig som Overborgmester i går, samt, at hun ikke vil forholde sig mere til den sag, før partiets advokatundersøgelse af sagen er klar.

»Jeg forventer, at der kommer flere sager, for jeg har fået kendskab til nogle forhold. Jeg ønsker ikke, At Danmark skal være et sted, hvor man kan begå en fejl, undskylde for den og fortsætte sit politiske virke. En enkeltstående episode, der var en fejl.«

Med den sidste kommentar, sætter Mette Frederiksen også umiddelbart et mindre punktum i, hvorfor Jeppe Kofod stadig sidder som minister. Der har i månedsvis været et pres på Mette Frederiksen i forhold til Jeppe Kofeds ministerpost. ■

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer