Lars Løkke Rasmussen løftede tidligere i dag sløret for en ny bog, hvori han åbner for muligheden for et kommende regeringssamarbejde mellem Venstre og Socialdemokratiet.

“Derfor er den rigtige måde at omtale det på nu, at det er en refleksion, der findes. Den findes i mit parti, den findes i Socialdemokratiet, den findes hos Dansk Folkeparti, hos de konservative og hos de radikale. Det er jeg ikke i tvivl om, og fra tid til anden artikuleres den også”, således siger Statsminister og Formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen i hans nye bog ‘Befrielsens øjeblik’, der er en samtalebog mellem ham og forfatter Kirsten Jacobsen.

Formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, afholdt torsdag eftermiddag et pressemøde, hvor tiden blev brugt på at afvise et regeringssamarbejde over midten.

“Jeg må erkende, at jeg er noget forbløffet over meldingerne fra Lars Løkke, selvom jeg altid er glad når der er partier der vil samarbejde med Socialdemokratiet”, indledte Mette Frederiksen.

“Det er ofte de brede aftaler der giver de løsninger der holder. Vi går til valg på at danne en Socialdemokratisk mindretalsregering. Det gør vi fordi der ikke er et parti vi kan gøre det hele med, men en række partier vi kan gøre dele med, herunder Venstre”, fortsatte partilederen.

“Jeg meldte mig ikke ind i Socialdemokratiet for idag at opgive min drøm for et mere retfærdigt Danmark. Der er noget der er vigtigere end andet, troen på fællesskab blandt andet”, lød det klart fra socialdemokraternes formand.

“Jeg har en lille smule svært ved at tro på oprigtigheden af det Lars Løkke siger i dag. Den politiske tyngdelov gælder i dag, som på den anden side af et valg”, sagde Mette Frederiksen.

“Jeg håber vi kan bruge den sidste tid på at tale politik og tale indhold. At vi hver især bruger vores taletid på at fortælle hvilken vej vi vil med Danmark”, lød det afsluttende fra Mette Frederiksen.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?