Gid det var januar hele året…

Ja altså ikke lige mørket og kulden, men glæden hos folk, der træner, kunne jeg godt ønske mig hele året.

Fredag morgen kl. 06 underviser jeg i spinning i Fredericia Idrætscenter og i fredags var salen stoppet med mennesker – glade mennesker. Jeps! Når jeg spurgte, om de var klar, så kom der et rungende ja! Se det gør en instruktør mega glad. Der kan nemlig godt være lidt stille så tidligt.. Og så på en fredag.

I klinikken mærker jeg også, det er januar, folk har fået trukket sig selv op i nakkehårene, mange har valgt at prioritere sig selv og booket mig som deres personlige pisk.

Mit Outdoor Power Fitness kan også mærke, det er januar, holdet er fuld booket og to står på venteliste, tænker det tyder godt for et aktivt 2018 <3

Kan jeg ønske mig januar bare 2-3 gange om året, hvis 12 er for meget forlangt??

Fif på løbeturen

I denne uge har jeg filmet lidt på min løbetur. Det er nemlig sådan, at jeg ikke er dansk mester i at få styrketrænet, mon ikke der sidder et par stykker mere rundt omkring, som har samme ”problem”? Har på egen krop testet, hvad det betyder, at styrketræne core 2-3 gange i ugen.. Jeg nappede lige 17. min. af min marathontid. Gør det undervejs, det er lettere end når du kommer hjem.

Hver gang du ser en bænk eller noget andet trænings-brugbart på din gå- eller løbetur, så hop ombord!

Billeder på Ironmandk

13. januar stillede jeg og min makker Tina op til Kong Vinter, et adventure race, hvor udfordringerne er Mountain Bike, trail løb, rapelling, klatring, Move Me® kano/kajak og svømmehal (oftest er det at dykke efter poster), derfor har jeg været lidt stille på Facebook med billeder, da jeg er i gang med at carboloade med nutella pizza og hjemmelavede hvedeboller J MEN jeg kommer stærkt igen fra på mandag, for de kilo jeg havde taget på fra 20-31/12 har jeg næsten allerede fået kål på! Spørg endelig, hvis der er noget på billederne, du ikke kan tyde eller forstå.

Send en besked

Du skal endelig skrive en besked til mig, hvis du gerne vil have en video til fx din musearm, kontornakke eller noget helt andet. Fang mig på mette@bjeld.dk eller send en PB på Facebook.