I denne uge har jeg modtaget påskeæg, rødvin og krammere, samtidig med, at jeg får lov til at hjælpe folk og formå at gøre det til min levevej! I love it!

5 badehætter

For et par måneder siden fik jeg besøg af en kunde, som havde den mest modbydelige migræne. Hun beskrev, det som en skruetvinge om hovedet eller fem lidt for små badehætter. Lægen havde ordineret migrænemedicin i forskellige afskygninger gennem de sidste mange år, da der ikke rigtig var noget der virkede, eller også kom der for kraftige bivirkninger, hvorfor min kunde opgav medicinen.

Jeg anbefalede Kranio Sakral terapi, da det er en super effektiv behandling til migræne. Normalt under en Kranio Sakral behandling, taler jeg meget lidt. Spørger kunderne om noget, svarer jeg selvfølgelig, men det er ikke den store snakke time:-) Efter 20 minutter måtte jeg spørge lidt mere ind til den her hovedpine. Jeg kunne simpelthen ikke få tingene til at passe. Ud af det blå, fik jeg en ide om, at hun måtte have været med i en ulykke for fem-10 år siden, men det afkræftede hun. Jeg arbejdede videre, uden rigtig at få den her aha-oplevelse, som jeg meget gerne vil have under behandlingen.

Gangen efter kom kunden med en ”indrømmelse”. Hun havde været med i en ulykke for otte år siden, men den havde hun helt fortrængt. Hun var gået herfra med en mystisk fornemmelse i kroppen og efter nogle timer var det kommet væltende ind over hende. Hun fandt blyant op papir frem og begyndte at skrive følelser og tanker ned. Det der var mest fascinerende var, at to af de fem badehætter forsvandt, imens hun skrev. Under anden behandling var det som at arbejde med et helt nyt menneske, kroppen reagerede pludselig på behandlingen og jeg kunne få hende ned i gear, der ned hvor jeg kan få nervesystemet til at slappe af.

Jeg har behandlet hende fem gange og da jeg afsluttede hende i denne uge, fik jeg det største kram, jeg længe har fået. Hun  kiggede på mig med tårer i øjnene og forklarede, hvor taknemmelig hun var for min behandling, da alt migrænemedicinen er smidt ud og hendes mand også har tilkendegivet, at hun er så meget gladere og derved noget lettere at leve sammen med.

Jeg laver lige en lille støvledans og smiler over at kunne give endnu en kunde lidt mere glæde af livet.

Min pointe er; lægerne er mega dygtige og jeg har stor respekt for deres arbejde. De har bare ikke mere end ca. 10 minutter til hver patient. Det er altså meget sjældent nok til, at de når at se patienterne i øjnene og få deres fortrolighed! Spørg altid dig selv, har jeg selv gjort, hvad jeg kan, for at hjælpe mig selv?

Inden jeg flyttede til Sverige i 2012 behandlede jeg ca. tre kunder om ugen med Kranio Sakral. Nu behandler jeg to-tre om dagen. Er det fordi, vi har mere hovedpine og er mere stressede eller….?

Opfør jer nu ordentligt

Hjemmefra har jeg lært, at har man ikke noget godt at sige, så skal man tie stille.

Men hvorfor er det, at nogle mennesker, som endda selv har været nede med stress, stadig ikke kan finde ud af, at opføre sig ordentligt over for andre mennesker, som ikke er helt på toppen?

Drømmer om, at der kommer et ”vær sød ved andre” serum i vandet i Danmark, for derefter at folk som taler rigtig grimt om andre, simpelthen ikke kan få et ord frem. Lidt som filmen med Jim Carry, hvor han ikke kan fortælle andet en sandheden.